Geen nieuwe meldingen

ShortleaseGroup

Blankenweg 22, Arnhem

9-persoonsbusje van Mercedes, Volkswagen of Ford voor 1, 2 of 3 weken via ShortleaseGroup

Kies optie

In een Notendop

Ga zorgeloos op vakantie met een gehuurde bus van een betrouwbaar automerk met veel ruimte en veel vrije kilometers.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 399 voor 1 week huur van een 9-persoonsbusje met 1.500 vrije km
  • € 789 voor 2 weken huur van een 9-persoonsbusje met 3.000 vrije km
  • € 1.179 voor 3 weken huur van een 9-persoonsbusje met 4.500 vrije km

Je huurt voor 1, 2 of 3 weken een Ford Transit, een VW Transporter of een Mercedes Benz Vito waar je de wegen mee gaat verkennen. Afhankelijk van de gekozen optie verslind je 1.500, 3.000 of 4.500 kilometer asfalt of pittoreske onverharde weggetjes. Hierna betaal je 18 cent per gereden kilometer maar je kan vooraf ook al extra kilometers kopen. De drie auto’s hebben plek voor 9 personen. Perfect voor een groep vrienden of familie dus. Zo maak je van je zomervakantie of wintersport een ontspannen aangelegenheid.

De deal is inclusief schadeverzekering en eigen risico tot € 375. Je betaalt dit bedrag vooraf als borg, en als je het voertuig zonder schade inlevert, krijg je dat geld terug. Bekijk de dealvoorwaarden voor overige opties en toeslagen.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief € 375 borg. Dit bedrag krijg je retour zodra de auto zonder schade is ingeleverd.
Reserveren: bestel je bus via e-mail op busverhuur@shortleasegroup.nl, vermeld hierin je NAW-gegevens, je gewenste huurdatum en eventuele extra opties en stuur je groupon mee als attachment.
Meer info: je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. Per extra gereden kilometer betaal je € 0,18 of koop bij de reservering een pakket met extra km's: 200 km voor € 25, 500 km voor € 45 en 1.000 km voor € 85. Breng- en haalservice van de bus is mogelijk voor een meerprijs van € 150. Winterbanden + sneeuwkettingen voor € 7,50 per dag. De borg en prijzen van alle gewenste extra opties moeten 10 dagen vóór aanvang van de reis zijn betaald middels overboeking. Exclusief brandstof; de auto wordt geleverd met een volle tank diesel en je levert de auto ook weer in met een volle tank diesel. Inclusief schadeverzekering en eigen risico tot € 375. Je betaalt dit bedrag vooraf als borg, en als je het voertuig zonder schade inlevert, krijg je dat geld terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ShortleaseGroup

ShortleaseGroup.nl is een onafhankelijke mobiliteitsaanbieder die gespecialiseerd is in de levering van personenbussen. Hun wagenpark telt onder meer 500 van die bussen die je kan huren voor korte en verre reizen en alles daar tussenin.