Geen nieuwe meldingen

3 of 6 siliconen bakmatten met anti-aanbaklaag

Siliconen bakmat

Tot 69% korting.
10+ gekocht
10+ gekocht
€ 30,63
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze praktische siliconen bakmatten helpen de oven schoon te houden en zijn hittebestendig tot 450 °C, verkrijgbaar in sets van 3 of 6.

Product-details

  • Afmetingen: 43 x 31 cm en 30 x 21 cm
  • Materiaal: food siliconen
  • Alternatief voor bakpapier
  • Helpt de oven schoon te houden
  • Makkelijk schoon te maken met water en zeep
  • Hittebestendig tot 450 °C

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.