Categorieën
Geen nieuwe meldingen

20 of 40 siliconen hoekbeschermers

20 of 40 siliconen hoekbeschermers

€ 11,98
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze hoekbeschermers zijn ontworpen om kinderen veilig te laten spelen en helpen de goede staat van meubels te behouden.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door AKJ Enterprises Ltd

  • Ontworpen om schokken op te vangen
  • Materiaal: flexibel en niet-giftig PVC
  • Transparant
  • Ontworpen om op de meeste oppervlakken te hechten zolang ze glad en schoon zijn
  • Eenvoudige en gemakkelijke installatie
  • Kan worden gebruikt op kunststoffen, de meeste keukenbladen van tegels en steen (zeer weinig gestructureerde oppervlakken), houten bureaus en salontafels en metalen apparaten
  • Kan ook helpen gaten en vlekken op de muren te voorkomen
  • Hoe te verwijderen: matig warme doek op de hoek leggen en de lijm zacht laten worden, aan één kant optillen en afpellen, de rest van de lijm kan worden verwijderd met een roller met de mogelijkheid om een ​​beetje meubelwas te gebruiken voor de laatste schoonmaak

Deal-Voorwaarden

Kerstbezorging: bestellingen die tot 05/12/2021 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd.

Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper.


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Garantie: 24 maanden.
Meer info: Je product wordt geleverd door AKJ Enterprises Ltd. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: grouponcs@saproducts.uk. Geregistreerd adres:
104 Severn Road
LE2 4FZ Oadby Leicester
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.