Geen nieuwe meldingen

Spangesekade 31, Rotterdam

Microdermabrasie bij Simay Beauty Instituut in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Microdermabrasie is een mechanische peeling die als doel heeft om dode huidcellen te verwijderen en de structuur van de huid te verbeteren

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
JannieTOP REVIEWERHELPFUL REVIEWER
26 beoordelingen14 beoordelingen
juli 22, 2020
Een Super behandeling gehad ,ziet er schoon & netjes uit een lieve dame die de behandeling heeft gedaan goede uitleg tijdens de behandeling kijk uit naar de volgende behandeling.
N
NattyTOP REVIEWER
12 beoordelingen10 beoordelingen
juli 14, 2020
Bij binnenkomst wat drinken aangeboden gekregen, nette, schone salon. Mevrouw die mijn nagels heeft gedaan was vriendelijk en snel.
I
Iris
juni 8, 2020
Leuk kleurtje, goede manicure met ook een elektrische nagelvijl, theetje er bij en lekker ontspannen!

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 microdermabrasie-behandelingen
  • Duur behandeling: 45 minuten

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden voor de overige behandelingen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via 0643 852 724, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Simay Beauty Instituut

Simay Beauty Instituut, een sfeervolle salon in Rotterdam-Spangen om de hoek bij Het Kasteel, bestaat inmiddels alweer tien jaar. En in deze tien jaar hebben de medewerkers van Simay heel wat klanten met een gelukzalig gevoel en een stralend uiterlijk uitgezwaaid. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken volgt het toegewijde team regelmatig bijscholingscursussen. Je kan hier dus met een gerust hart terecht voor een jonge, frisse look dankzij diverse gezichtsbehandelingen, peelings, laserontharing, massages en manicures.