sluit
Het is SALE

Rang 1 ticket voor 'The Music of Simon & Garfunkel' op dinsdag 24 mei of zondag 29 mei 2022 in Amsterdam of Den Haag

Simon & Garfunkel Revival

Kies optie
Deal eindigt over2 dagen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geniet van een muzikale ode aan het beroemde duo Simon & Garfunkel met alle bekende hits zoals Scarborough Fair en Bright Eyes.

Over deze deal

  • Ticket voor ‘The Music of Simon & Garfunkel’
  • Voor Rang 1
  • Datum en locatie:
    • Dinsdag 24 mei 2022 in het Concertgebouw in Amsterdam om 20.15 uur
    • Zondag 29 mei 2022 in het World Forum in Den Haag om 15.00 uur

Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ komen alle bekende hits van Simon & Garfunkel voorbij. Geniet daarom van onder andere ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het vrolijke ‘Cecilia’. Al sinds 1970 is het ‘echte’ duo uit elkaar, maar fans kunnen nu alsnog van hun muziek genieten door deze tribute band. De stemmen van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter zijn bijna niet te onderscheiden van Paul Simon en Art Garfunkel en daarom boeken zij al jarenlang succes met deze muzikale ode. Naast zang, spelen zij ook allebei meerdere instrumenten. De shows vinden plaats in het prachtige Concertgebouw in Amsterdam en in het World Forum Theater in Den Haag.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor 'The Music of Simon & Garfunkel', afhankelijk van je aankoop op dinsdag 24 mei 2022 in het Concertgebouw in Amsterdam om 20.15 uur of Zondag 29 mei 2022 in het World Forum in Den Haag om 15.00 uur.
Let op!:: De Groupon voucher is geen toegangsticket maar dient ingewisseld te worden voor voorstelling tickets. De deal is echt alleen geldig op de aangekochte datum. Neem zowel je Groupon ticket als je Eventim ticket mee.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je toegangs (e-)tickets ontvang je direct na inwisselen van je Groupon bij Eventim.
Bijkomende kosten: Op de boekingspagina wordt € 1 extra in rekening gebracht.
Je kunt je ticket boeken via de volgende linkjes:
Amsterdam -> https://www.eventim.nl/noapp/tickets
Den Haag-> https://www.eventim.nl/noapp/tickets
Nadat je hebt geklikt op de link vul je de code in bij "vul hier je code in" en druk op "toon actie" Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of geannuleerd.
Meer info: De Groupon voucher is geen toegangsticket en moet ingewisseld worden voor voorstellingstickets. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Simon & Garfunkel Revival