Geen nieuwe meldingen

Zaventembaan 1, Rotterdam

1 uur zelf vliegen in een 'state of the art' Flight Simulator bij Simulator Training Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Waan je in de wolken en ga alleen, of met iemand samen, een uur vliegen in een één- of tweemotorig vliegtuig in een echte Flight Simulator.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Voor vele kinderen was piloot worden een jongensdroom, en voor veel volwassenen is dromen dat je vliegt een van de fijnste nachtelijke bezigheden. Maak je droom waar bij Simulator Training Rotterdam.

Kies uit twee opties

  • € 99 voor 1 uur vliegen in een Flight Simulator (eenmotorig vliegtuig) voor 1 tot 2 pers. (waarde € 175)

  • € 139 voor 1 uur vliegen in een Flight Simulator (tweemotorig vliegtuig) voor 1 tot 2 pers. (waarde € 320)

Je komt aan bij Simulator Training Rotterdam, bij de luchthaven van de havenstad, en krijgt hier een 20 minuten durende uitleg onder het genot van een kopje koffie of thee. Hierna is het tijd om de stuurknuppels zelf in handen te nemen.

Je kan kiezen of je in een éénmotorig vliegtuig de digitale lucht doorklieft, de Piper Arrow, met intrekbaar landingsgestel en verstelbare propellor, óf je kiest voor de tweemotorige variant, die Piper Senaca of de Beechkraft King Air. Hierna is het luchtruim van jou en kan je vliegen over de Benelux, Duitsland of het prachtige berglandschap van Zwitserland.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen in de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 415 7191, óf via e-mail op info@vliegsim.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Simulator Training Rotterdam

Simulator Training Rotterdam bevindt zich passenderwijs op Rotterdam Airport, pal naast de Vliegclub Rotterdam. Ze verzorgen opleidingen conform de Joint Aviation Authorities (JAA)-standaarden en op deze manier bieden ze jou de mogelijkheid om recreatief gebruik te maken van de simulator en wat voor een. In deze zeer moderne Elite FNPT II MCC-vliegsimulator kunnen piloten en leerling-vliegers de fijne kneepjes van de luchtvaart ontdekken, van het opstijgen tot het landen aan toe. Zo vlieg je er in de Beechcraft King Air B200, de Piper Seneca III of de Piper Arrow IV.

Simulator Training Rotterdam

Les, Vlieglessen, Plezier of vrije tijd

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.