Geen nieuwe meldingen

Simulator & Trainingscenter Lelystad

Zelf dertig minuten vliegen in een Full Motion-simulator Boeing 737 op Lelystad Airport

Tot 41% korting.
Kies optie

In een Notendop

Maak geen brokken als piloot met een half uur lang vliegen, voorafgegaan door 20 minuten theorie, en na afloop een certificaat en drankjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 99 voor 30 minuten vliegen in een Full Motion-simulator incl. drankjes en certificaat (waarde € 169)

Met deze deal krijg je een briefing van 20 minuten over het gebruik van de simulator, daarna vlieg je zelf 30 minuten in de Boeing 737 en na afloop krijg je een drankje en een certificaat.

Ervaar hoe het is om een vliegtuig te laten opstijgen en te laten landen en uiteraard om je passagiers op de hoogte te brengen van de weersomstandigheden in het paradijs waar je gaat landen. Door het Full Motion-concept wordt de ervaring zo realistisch mogelijk gemaakt, maar dat betekent wel dat je rekening moet houden met turbulentie en andere bijkomende problemen onderweg. Daarom word je, onder het genot van een kopje koffie of thee, vooraf in twintig minuten bijgepraat over het gebruik van de simulator en hoe te handelen in de cockpit om de metalen vogel in zijn geheel op zijn eindbestemming te krijgen. Na afloop is er ruimte voor een drankje om de reis na te bespreken en wordt een certificaat overhandigd als aandenken aan je eerste vlucht als ‘piloot’.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: voor het weekend geldt een toeslag van € 12,50.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://simcenter.nl/gpn1018/ met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het is mogelijk om max. 2 passagiers mee te nemen voor € 10 per passagier. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Simulator & Trainingscenter Lelystad

Voor velen is piloot zijn een droom, ook al is het maar voor één dag. Nu is 'even' zelf een dagje vliegen naar je favoriete bestemming niet direct een optie, maar bij Simulator & Trainingscenter Lelystad hebben ze wel een avontuurlijk alternatief: de full-motion simulator. Deze nagebouwde Boeing 737-800 cockpit is een unieke ervaring die de realiteit zo goed als mogelijk probeert te benaderen. Jij bepaalt niet alleen waar de reis naartoe gaat, maar neemt dus zelf ook de stuurknuppel in handen en kan tot twee passagiers meenemen op jouw eerste 'vlucht'. Je vliegt afhankelijk van je wensen 20 minuten of maximaal 2 uur en na afloop kan je zeggen dat je een van je dromen hebt waargemaakt.

Simulator & Trainingscenter Lelystad

Les, Vlieglessen, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.