Geen nieuwe meldingen

Sir Winston Amsterdam

Amsterdam

Sir Winston Fun & Games: € 20, € 40 of € 100 speeltegoed bij dit Family Entertainment Center in Amsterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ keer verkocht vandaag
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Versla je vrienden met o.a. airhockey, verbreek de highscore bij Hyperpitch en race tegen elkaar in een game met bewegende stoelen.

Wat je krijgt

  • Speeltegoed naar keuze bij Sir Winston
  • Kies voor € 20, € 40 of € 100, vrij te besteden
  • Uitsluitend geldig voor de speelhal in Amsterdam

  • Versla je vrienden bijv. in airhockey en behendigheidsspelletjes, verbreek de highscore van Hyperpitch en Jurassic World, scoor zo veel mogelijk punten bij Skee Ball en basketbal en ga helemaal op in een andere realiteit met Virtual Reality-spellen
  • Verspeel je tegoed niet en wissel je groupon uiterlijk 30 september 2020 in

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 4 juli t/m 30 september 2020. Na inwisseling van je groupon ontvang je een speelpas (met je tegoed erop) die onbeperkt geldig blijft op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupon per persoon te gebruiken, speeltegoed is niet te combineren om te verhogen.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: alleen geldig bij de vestiging in Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sir Winston Amsterdam

Sir Winston Fun & Games in Amsterdam is een walhalla voor spelletjesliefhebbers van alle leeftijden. Je vindt hier niet alleen de nieuwste videogames en behendigheidsspellen, maar ook klassieke arcade-games en airhockeytafels. Het concept is simpel: je haalt een playcard bij de kassa die je oplaadt met tegoed. Vervolgens bepaal je zelf waaraan je die wil besteden. Wil je highscores verbeteren, je vrienden uitdagen of juist zo veel mogelijk tickets winnen om prijzen uit te kiezen?