sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Sir Winston Amsterdam

Buikslotermeerplein 2007, Amsterdam

Sir Winston Fun & Games: € 20 of € 40 speeltegoed bij dit entertainmentcentrum in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Versla je vrienden met o.a. airhockey, verbreek de highscore bij Hyperpitch en race tegen elkaar in een game met bewegende stoelen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Speeltegoed naar keuze bij Sir Winston
  • Kies voor € 20 of € 40, vrij te besteden
  • Uitsluitend geldig voor de speelhal in Amsterdam

  • Versla je vrienden bijv. in airhockey en behendigheidsspelletjes, verbreek de highscore van Hyperpitch en Jurassic World, scoor zo veel mogelijk punten bij Skee Ball en basketbal en ga helemaal op in een andere realiteit met Virtual Reality-spellen
  • Verspeel je tegoed niet en wissel je groupon uiterlijk 31 oktober 2022 in

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 31 oktober 2022 in voor je speelpas met tegoed. Na inwisseling is je speelpas onbeperkt geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: de dealopties zijn niet te combineren om speeltegoed op een pas te verhogen. Uitsluitend geldig bij de vestiging in Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sir Winston Amsterdam

Sir Winston Fun & Games in Amsterdam, Rijswijk, Scheveningen en Schiedam is een walhalla voor spelletjesliefhebbers van alle leeftijden. Je vindt hier niet alleen de nieuwste videogames en behendigheidsspellen, maar ook klassieke arcade-games en airhockeytafels. Het concept is simpel: je haalt een playcard bij de kassa die je oplaadt met tegoed. Vervolgens bepaal je zelf waaraan je die wil besteden. Wil je highscores verbeteren, je vrienden uitdagen of juist zo veel mogelijk tickets winnen om prijzen uit te kiezen?