Geen nieuwe meldingen

Noorderweg 20, Schiedam

€ 20 - € 100 speeltegoed bij Sir Winston Fun & Games in Schiedam

Kies optie

In een Notendop

Versla je vrienden met o.a. airhockey, verbreek de highscore bij Flappy Bird en race tegen elkaar in een game met bewegende stoelen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Als overtreffende trap van speelgoed vermaak je je bij een speelhal extra goed - of misschien een beetje té goed - met speeltegoed. Houd een vermakelijk avondje spelen te goed met speeltegoed bij Sir Winston Fun & Games.

Kies uit 3 opties

  • € 10 voor € 20 speeltegoed
  • € 20 voor € 40 speeltegoed
  • € 45 voor € 100 speeltegoed

Het leven kan niet altijd fun and games zijn, maar een bezoekje aan Sir Winston is toch precies dat. Versla je vrienden o.a. in airhockey en behendigheidsspelletjes, verbreek de highscore van de flipperkast en Flappy Bird, race tegen elkaar in een game met bewegende stoelen en scoor zo veel mogelijk punten bij Skee Ball en basketbal om tickets te winnen. Met die tickets kan je vervolgens weer prijzen uitkiezen, voor een souvenirtje van een actief - en stiekem een beetje competitief - avondje fun.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 21 december 2018 op alle dagen van de week. Na inwisseling van je groupon ontvang je een speelpas (met je tegoed erop) die onbeperkt geldig blijft op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: alleen geldig bij de vestiging in Schiedam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sir Winston Fun & Games

Sir Winston Fun & Games in Schiedam is een walhalla voor spelletjesliefhebbers van alle leeftijden. Je vindt hier niet alleen de nieuwste videogames en behendigheidsspellen, maar ook klassieke arcade-games en airhockeytafels. Het concept is simpel: je haalt een playcard bij de kassa die je oplaadt met tegoed. Vervolgens bepaal je zelf waaraan je die wil besteden. Wil je highscores verbeteren, je vrienden uitdagen of juist zo veel mogelijk tickets winnen om prijzen uit te kiezen?