Geen nieuwe meldingen

El Grecostraat 173, Almere

Yoga-, Pilates- of meditatielessen bij Siri Satya Yoga in Almere-Stad

Kies optie

In een Notendop

Train de lenigheid van je lichaam en geest tijdens yoga-, Pilates- of meditatielessen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als luisteren naar spinnende kittens, wachten op de trein op een rangeerterrein en een wandeling door een plantenwinkel kan yoga een ontspannend effect hebben. Oefen je mentale en fysieke lenigheid bij Siri Satya Yoga.

Kies uit 3 opties

 • € 19,99 voor een rittenkaart voor 5 yogalessen (waarde € 32)
 • € 34,99 voor een rittenkaart voor 10 yogalessen (waarde € 85)
 • € 44,99 voor een rittenkaart voor 15 yogalessen (waarde € 110)

 • € 19,99 voor een rittenkaart voor 5 Pilates-lessen (waarde € 32)
 • € 34,99 voor een rittenkaart voor 10 Pilates-lessen (waarde € 85)
 • € 44,99 voor een rittenkaart voor 15 Pilates-lessen (waarde € 110)

 • € 19,99 voor een rittenkaart voor 5 meditatielessen (waarde € 32)
 • € 34,99 voor een rittenkaart voor 10 meditatielessen (waarde € 85)
 • € 44,99 voor een rittenkaart voor 15 meditatielessen (waarde € 110)

Yoga

Volgens de Indiase yoga-masters die yoga de afgelopen eeuw naar het Westen hebben gebracht is yoga een techniek om het bewustzijn te ontwaken en verhogen. Met je rittenkaart kan je de volgende yogalessen volgen:

 • Vinyasa flow yoga - een uitdagende vorm van yoga die organen zoals darmen, lever, nieren en blaas stimuleert. Het is een meditatie in beweging die bijdraagt aan de verbetering van de conditie en helpt het lichaam sterker en soepeler te laten worden.
 • Kundalini yoga - een krachtige vorm van yoga waarbij je fysieke, mentale en emotionele blokkades kan doorbreken en krachtiger en weerbaarder kan worden.
 • Yin yoga - een vorm van yoga waarbij stretchen en ontspanning centraal staat. Yin yoga draagt bij aan het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten.
 • Zwangerschapsyoga - een vorm van yoga specifiek gericht op zwangere vrouwen waarbij ademhalingsoefeningen en meditaties gecombineerd worden met oefeningen om het bekkenbodemgebied te versterken, de bloedcirculatie te verbeteren en pijn in de lage rug te verbeteren.
 • Tieneryoga - een speelse vorm van yoga waarbij iedere les een ander thema heeft. Bewustwording, concentratie en een sterker en leniger lichaam staan centraal tijdens deze lessen.

Pilates

Pilates combineert ademhalingsoefeningen met bewegingsoefeningen. De lessen zijn gericht op het versterken en versoepelen van de wervelkolom en de romp en het stabiliseren van het bekkengebied. De doelen van de Pilates-lessen zijn een soepeler lichaam, een bewuste houding en fysieke en mentale balans.

Meditatie

Tijdens de meditatielessen leer je je bewust te zijn van onrust in je hoofd en empathie te kweken voor jezelf en alles in je omgeving. Ademhalingsoefeningen en mantra’s kunnen helpen bij het observeren van gedachten zonder hierover te oordelen. Doel is bewustwording van de eenheid tussen jou en je omgeving.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je 5-rittenkaart nog 5 weken geldig, je 10-rittenkaart nog 4 maanden en je 15-rittenkaart nog 6 maanden op lesdagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op sirisatyayoga@gmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Siri Satya Yoga

Yoga is voor Zlata Chabo, de dame achter Siri Satya Yoga, de kunst van het ontwikkelen van bewustzijn. Yoga geeft haar middelen om te transformeren, om bewust uit de kleine benauwde kamer van de ratio te stappen en in de onbegrensde wereld van energie te komen. Zlata is hierbij een zogenoemde teacher waarmee je samen het yogapad bewandelt. In haar sfeervolle studio in Almere-Stad (tussen de Vaarten/Veluwsekant) laat Zlata je diverse facetten van yoga ervaren die elk op hun eigen manier het bewustwordingsproces stimuleren. Daarnaast biedt zij Pilates-lessen aan omdat ze Pilates ervaart als een effectieve en heel toegankelijke techniek voor lichamelijk bewustzijn.