Geen nieuwe meldingen

Rottebandreef 10, Bergschenhoek

X-tremeTubing voor 2 - 8 pers. bij Outdoor Valley Wintersport

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Je adrenaline pompt door je aderen terwijl je met een snelheid van 50 km/u over een baan met spectaculaire ‘combobochten’ roetsjt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 7,99 voor 30 minuten X-treme tubing 2 personen (waarde € 17)
  • € 15,99 voor 30 minuten X-treme tubing 4 personen (waarde € 34)
  • € 22,99 voor 30 minuten X-treme tubing 6 personen (waarde € 51)
  • € 29,99 voor 30 minuten X-treme tubing 8 personen (waarde € 68)

Het is voor de fun, maar tegelijkertijd pompt de adrenaline door je aderen. Met een snelheid van 50 km/u roetsj je in een opblaasbare autoband over een baan van twee meter breed en 100 meter lang met scherpe bochten naar beneden. De ‘combobochten’ waar je met de band hoog doorheen gaat schroeven de adrenaline nog wat extra op.

Leuk als aanvulling op het arrangement: Je krijgt 25% korting op 30 minuten Fun Tubing, Splash Tubing of Waterslide. Bij het maken van je reservering kan je dit direct bijboeken.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per groep per dag te gebruiken, maar meer te koop als kado (groupons zijn niet te combineren).
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://outdoorvalleywintersport.nl/aanmelden-groupon-extreme-tubing of telefonisch op 010 522 0755, o.v.v. Groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 8 personen per reservering. Minimumleeftijd is 5 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties (behalve de extra aanbieding binnen de deal). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Outdoor Valley Wintersport

Plezier en vertier, bij Outdoor Valley Wintersport ontkom je er niet aan. Naast het relatief nieuwe Tubing kan je er skiën en snowboarden. Verder is er ook het gezellige feestcafé waar je na de nodige inspanning je joie de vivre naar een nog hoger plan kan tillen. Dit centrum is gevestigd vlak boven Rotterdam en onder Gouda en is vanuit alle delen van het land goed te bereiken.

Outdoor Valley Wintersport

Sport of buitenactiviteit, Skiën & snowboarden, Kinderactiviteiten