Skischool Drechtsteden

Vogelaarsweg 1, Dordrecht

Ski-kinderfeestje met 1 uur skiles inclusief materiaal, vrij skiën en schiwasser bij Skischool Drechtsteden in Dordrecht

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code APP25. Ends 7-12.
Code toepassen
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Vier je verjaardag met je vriendjes op de ski's en steel de show met dit originele kinderfeestje.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Ski-kinderfeestje
  • Naar keuze voor een groep van maximaal 8 of 10 kinderen
  • Vier het op woensdag-, vrijdag of zaterdagmiddag
  • Je krijgt 1 uur skiles
  • Inclusief materiaal
  • Daarna mag je ook nog vrij skiën
  • En geniet je na al het skiën van een welverdiende 'schiwasser'
  • Of kies voor de optie inclusief friet en snack en breng je vriendjes met een volle buik weer thuis

Deal-Voorwaarden

Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 1 april 2023 op woensdagmidden, vrijdagmiddag of zaterdagmiddag (m.u.v. feestdagen). Verplicht minimaal 1 week van tevoren reserveren via e-mail op info@ski-baan.nl, o.v.v. Groupon. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau.

Over Skischool Drechtsteden

Skiën en snowboarden zijn technisch veeleisende sporten die professionele begeleiding vereisen. Bij Skicentrum Drechtsteden staan enthousiaste, gediplomeerde en zeer ervaren ski- en snowboardleraren voor je klaar om je alle vaardigheden te leren die horen bij skiën en snowboarden om zo vooral je zelfvertrouwen te vergroten. Mensen van alle leeftijden die leuk en actief hun tijd willen doorbrengen kunnen bij Drechtsteden terecht.

Het Skicentrum is al meer dan 20 jaar gevestigd in de Hollandse Biesbosch aan de Vogelaarsweg, vlakbij Crayestein Golf, in Dordrecht. De kunstskibaan is een prettige plek voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden via kleinschalige groepslessen of juist via privélessen. Er is bovendien de mogelijkheid tot vrij skiën en snowboarden.