Geen nieuwe meldingen

2 locaties

4 uur skiën of snowboarden bij Skidôme in Rucphen of Terneuzen

Kies optie

In een Notendop

Zet je skibril op en glij vier uur lang op ski’s of een snowboard door de sneeuw bij Skidôme in Noord-Brabant of Zeeland.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 4 uur skiën of snowboarden - maandag t/m donderdag (waarde € 37,50)
  • € 24,99 voor 4 uur skiën of snowboarden - vrijdag t/m zondag (waarde € 39,50)

Exclusief materiaal- en kledinghuur. Dit is bij Skidôme zelf te boeken.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2017. Afhankelijk van je gekozen dealoptie geldig op maandag t/m donderdag of vrijdag t/m zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief materiaal, dit kan je ter plekke huren à € 9,50 (ski's + skischoenen of een snowboard + boots). Kledinghuur is ook mogelijk voor € 12,50. Als je materiaal én kleding huurt, betaal je € 17,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skidôme Rucphen & Terneuzen

Bij Skidôme kan je het hele jaar door skiën. De skihal met twee locaties - eentje in Rucphen (bij Roosendaal) en eentje in Terneuzen - is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen is er volop uitdaging: de blauwe piste om rustig te beginnen en de rode pistes voor gevorderde skiërs en snowboarders. In de Stube of restaurant De Zeeuwse Hütte kan je na de inspanning ontspannen genieten van een drankje en een hapje.