Skidôme Terneuzen & Rucphen

4 uur skiën of snowboarden bij Skidôme Rucphen of Skidôme Terneuzen

Tot 47% korting.
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Net als bij een middagje zwemmen in een tropisch zwemparadijs waan je je in een indoor skibaan even in een andere wereld en trek je er speciale kleding voor aan, al moet je de outfits niet door elkaar halen. Neem je skikleren mee voor vier uur skiën of snowboarden bij Skidôme.

De deal

  • € 19,99 voor vier uur skiën of snowboarden (waarde € 37,50)

Zet je skibril op en glij vier uur lang op ski’s of een snowboard door de sneeuw bij Skidôme in Noord-Brabant of Zeeland. Materiaalhuur is exclusief, dit kan je regelen bij Skidôme als je aankomt.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig, toon je afgedrukte groupon bij aankomst.
Meer info: je groupon is persoonsgebonden, de lesuren kunnen dus niet door verschillende personen worden gedaan. Exclusief materiaal, deze kan je ter plekke huren voor € 9,50 voor ski's en schoenen of een snowboard en boots. Kledinghuur is mogelijk voor € 12,50. Als je materiaal en kleding huurt betaal je € 17,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skidôme Rucphen & Terneuzen


Bij Skidôme kan je het hele jaar door skiën. De skihal met twee locaties - eentje in Rucphen (bij Roosendaal) en eentje in Terneuzen - is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen is er volop uitdaging: de blauwe piste om rustig te beginnen en de rode pistes voor gevorderde skiërs en snowboarders. In de Stube of restaurant De Zeeuwse Hütte kan je na de inspanning ontspannen genieten van een drankje en een hapje.

Skidôme Terneuzen & Rucphen

Sport, Skiën & snowboarden, Sport of buitenactiviteit, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.