Skin Activity

Provincialeweg 80, Veldhoven

Gericht vet kwijtraken met cavitatiebehandelingen bij Skin Activity in Veldhoven

Kies optie

In een Notendop

Reken af met overtollig lichaamsvet zonder te snijden dankzij ultrasone geluidsgolven gericht op bijvoorbeeld je buik, billen en heupen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
N
Nicolien
7 beoordelingen6 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 15, 2022
Friendly service, good explanation about treatment. Good ambiance.
D
Deborah-Finn
14 beoordelingen8 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
september 12, 2021
Prima

Over deze deal

Kies uit 3 opties

 • € 49,99 voor 1x cavitatiebehandeling (waarde € 109)
 • € 99,99 voor 3x cavitatiebehandeling (waarde € 327)
 • € 179,99 voor 6x cavitatiebehandeling (waarde € 654)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Een behandeling duurt gemiddeld 40 minuten. Het aantal behandelingen dat nodig is verschilt per persoon en is afhankelijk van het gewenste resultaat. Dit bespreek je van tevoren met je behandelend specialist.

De behandelbare zones zijn:

 • Taille
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Heupen
 • Benen
 • Armen
 • Love handles

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via https://skin-activity.salonized.com/bookings/new met gebruik van je groupon-code.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skin Activity

Bij Skin Activity in Veldhoven - vlakbij Eindhoven - zijn ze gespecialiseerd in beautybehandelingen voor je gezicht en lichaam. Of je nu beter in je vel wil zitten, wil afslanken of je gezicht een keer in de watten wil laten leggen, in deze schoonheidssalon bieden ze je altijd een passende behandeling met raad en daad. En terwijl Skin Activity actief voor je aan de slag gaat, leun jij lekker achterover.