Geen nieuwe meldingen

Skin Evolution Huid- en Laserkliniek Velp

Gravin Adalaan 1, Velp

Behandeling van pigmentvlekken, acne-littekens of couperose bij Skin Evolution in Velp

Kies optie

In een Notendop

Laat de oneffenheden in je huid behandelen door middel van een lasertechniek en ontvang vooraf advies op maat.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 44,99 voor 1 laserbehandeling van één zone (waarde € 125)
  • € 119,99 voor 3 laserbehandelingen van één zone (waarde € 375)
  • € 189,99 voor 5 laserbehandelingen van één zone (waarde € 625)

Deze deal richt zich op een gezicht dat last heeft van rode adertjes (couperose), littekens, littekens door acne of pigmentvlekken en andere oneffenheden. Voor veel mensen is dat cosmetisch storend. Niet gek dus dat er klinieken bestaan die je hiermee kunnen helpen. Je kan kiezen voor één zone van 10 x 10 centimeter, die je 1, 3 of 5 keer kan laten behandelen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Bij Skin Evolution behandelen ze je ‘oneffen huid’ met licht- en laserapparatuur. Bij de couperose wordt een IPL-handstuk gebruikt. De lichtflitsen van deze laser dringen door tot het eiwit in je bloedvaatje, waardoor het bloed stolt en de vaatjes verdwijnen. Hoe lichter je huidskleur, des te effectiever het resultaat. Let hierbij op dat je een maand voor de behandeling je gezicht niet direct blootstelt aan de zon en minimaal factor 30 gebruikt als je toch buiten bent. Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid rode adertjes. Tussen de behandelingen moet minimaal 3 weken zitten.

De behandeling van littekens (door acne) gaat iets anders. Ook deze oneffenheden worden behandeld met een laser, maar dan nu met als doel heel veel minuscule gaatjes in de huid te maken. Hierdoor verdwijnt het bovenste laagje van de huid, samen met de littekentjes. Ondertussen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor de huid ook weer een oppepper krijgt voor stevigheid en soepelheid. Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen moet minimaal 4 weken zitten. En ook hier geldt: stel je gezicht een maand voor én na de behandeling niet direct bloot aan zonlicht. En gebruik minimaal factor 50 gebruikt als je toch buiten bent.

De behandeling van pigmentvlekken gebeurt door middel van het IPL handstuk. Het IPL handstuk doet weer het werk: het maakt als het ware het overschot aan pigment stuk, waardoor het van je huid verdwijnt. Net als bij de behandeling van littekens is het hier belangrijk dat je je gezicht een maand voor én na de behandeling niet direct blootstelt aan zonlicht. En gebruik minimaal factor 50 gebruikt als je toch buiten bent.

Laat je voor meer informatie bijpraten door de specialisten van Skin Evolution.

Fine Print

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 026 361 8959 óf via e-mail op info@skinevolution.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Per behandeling kan een oppervlakte van 10 x 10 cm behandeld worden. Niet geschikt voor een getinte huid. Als bij de intake blijkt dat je niet geschikt bent voor de behandeling, dan krijg je je geld terug. Alleen geldig bij de vestiging in Velp. Behandeling in avonduren in overleg mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skin Evolution Velp

Op slechts een kwartiertje rijden van Arnhem vind je Skin Evolution Velp. Je kan hier terecht voor diverse medische en cosmetische behandelingen: van rimpelbehandeling tot permanente ontharing en van laser-huidverjonging tot het verwijderen van littekens. Het professionele team van Skin Evolution maakt gebruik van moderne apparatuur kan bouwen op jarenlange ervaring.