Geen nieuwe meldingen

Skin Evolution Velp

Gravin Adalaan 1, Velp

Anti-rimpel laserbehandeling voor het gezicht bij huid- en laserkliniek Skin Evolution Velp

Kies optie

In een Notendop

Pak kraaienpootjes, fronsrimpels of rokerslijntjes rond de mond aan met een “gefractioneerde” laserbehandeling om de huid steviger te maken.

Over deze deal

Kies uit 6 opties

  • € 44,99 voor 1x anti-rimpel behandeling - 1 zone (waarde € 225)
  • € 119,99 voor 3x anti-rimpel behandeling - 1 zone (waarde € 675)
  • € 189,99 voor 5x anti-rimpel behandeling - 1 zone (waarde € 1.125)

  • € 79,99 voor 1x anti-rimpel behandeling - 2 zones (waarde € 450)
  • € 224,99 voor 3x anti-rimpel behandeling - 2 zones (waarde € 1.350)
  • € 349,99 voor 5x anti-rimpel behandeling - 2 zones (waarde € 2.250)

Je kan kiezen uit de volgende zones: kraaienpootjes, fronsrimpel of rokerslijntjes (rondom de mond).

Gefractioneerde laserbehandeling

Deze anti-rimpel behandeling wordt uitgevoerd met een gefractioneerde laser. Die laser maakt kleine gaatjes in de huid om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren en de huid steviger en dikker te maken. Afhankelijk van wat je huid nodig heeft, krijg je een oppervlakkige behandeling om de huid te verstrakken of een diepere behandeling om grove poriën en diepere rimpels aan te pakken. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat en tussen iedere behandeling moet minimaal 4 weken zitten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 6 maanden voor de overige behandelingen op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 026 361 8959, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een getinte huid i.v.m. werkzaamheid van de laser geschikt voor huidtype 1-3, bekijk hier welk huidtype je hebt. Als bij de intake blijkt dat je huid niet geschikt is voor de behandeling dan krijg je je geld terug. Alleen geldig bij de vestiging in Velp. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skin Evolution Velp

Op slechts een kwartiertje rijden van Arnhem vind je Skin Evolution Velp. Je kan hier terecht voor diverse medische en cosmetische behandelingen: van rimpelbehandeling tot permanente ontharing en van laser-huidverjonging tot het verwijderen van littekens. Het professionele team van Skin Evolution maakt gebruik van moderne apparatuur kan bouwen op jarenlange ervaring.