Geen nieuwe meldingen

Eemlustlaan 14, Eemnes

Huidverfrissende Diamond-dermabrasiebehandelingen bij Skin-Lounge in Eemnes

Kies optie

In een Notendop

Laat je gezichtshuid in 30 min. verbeteren met deze behandeling die dode huidcellen verwijdert tijdens een intensieve ‘scrub-peeling’.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
sandra
7 beoordelingen3 beoordelingen
november 22, 2019
perfect, heerlijk relaxed..!!
M
Martje
8 beoordelingen2 beoordelingen
mei 2, 2019
Heel goede service!

Over deze deal

Net als kunst is ook je gezicht een waardevol bezit, zie je elke keer als je er een blik op werpt weer iets anders en kan je het maar beter goed laten onderhouden. Laat je inlijsten met Diamond-dermabrasie bij Skin-Lounge.

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x Diamond-dermabrasiebehandeling (waarde € 60)
  • € 84,99 voor 3x Diamond-dermabrasiebehandeling (waarde € 180)
  • € 129,99 voor 5x Diamond-dermabrasiebehandeling (waarde € 300)

Dermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Met kleine diamantsteentjes wordt de huid gepeeld en weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Diamond-dermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken.

Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Bij meerdere behandelingen is je groupon na inwisseling nog 3 maanden geldig op maandag, vrijdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@skin-lounge.net of telefonisch of via WhatsApp op 0636 102 980, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skin-Lounge

Skin-Lounge is een vertrouwd toevluchtsoord voor gezichts- en lichaamsbehandelingen uitgevoerd door deskundige specialisten. Ook voor bijvoorbeeld laserbehandelingen, peelings of waxen ben je hier aan het professionele adres. Daarnaast kan de cosmetisch arts je helpen met het wegwerken van rimpels en fijne lijntjes met behulp van fillers. Vrouwen én mannen die hoge eisen stellen aan hun persoonlijke verzorging zijn welkom in deze sfeervolle salon in Eemnes.