Geen nieuwe meldingen

Beukemaplein 6, Hoogeveen

Tandenbleken voor 1 of 2 personen bij Skintouch

Kies optie

In een Notendop

Maak je glimlach weer stralend wit, met een lang houdbaar resultaat.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Het is gezond om in de lach te schieten - tenzij je jezelf in de voet schiet met een niet zo hagelwitte glimlach die als een hagelbui aanvoelt voor de mensen om je heen, die jou vervolgens wel kunnen schieten. Laat je tanden witter maken met een behandeling bij Skintouch en sta niet meer met je mond vol tanden tijdens je volgende lachsalvo’s.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor een behandeling tandenbleken (“Normal”) voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 59,99 voor een behandeling tandenbleken (“Normal”) voor 2 personen (waarde € 175)

Na één behandeling zien je tanden er al zichtbaar witter uit, garandeert Skintouch. Gemiddeld zal je gebit ongeveer een half jaar wit blijven, afhankelijk van je levensstijl en tandenpoetsgewoontes. Om je resultaat langer te houden kan je gebruik maken van een thuisverzorgingssetje dat je bij deze deal met 10% korting kan aankopen. Je tanden worden 4 tot 10 tinten witter.

Skintouch


Als je spijt hebt van een tatoeage, jouw tanden wil laten bleken of een ‘faux teint’ wil, dan kan je een bezoek brengen aan Skintouch. Ook volg je hier diverse (basis) opleidingen om in de toekomst zelf permanente make-up aan te brengen bij iemand anders.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. 8 t/m 21 juli 2014).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0637 416 694 óf via e-mail op skintouch.info@gmail.com óf online op www.skintouch.nl/contact o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: je tanden worden 4 tot 10 tinten witter. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skintouch