Geen nieuwe meldingen

3 locaties

3 behandelingen voor 1, 3, 5 of 10 kalknagels bij Skinwizard

Kies optie

In een Notendop

Kom in actie tegen vervelende schimmelnagels met een laserbehandeling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor 3 behandelingen voor 1 kalknagel (waarde € 99)
  • € 99,99 voor 3 behandelingen voor 3 kalknagels (waarde € 297)
  • € 159,99 voor 3 behandelingen voor 5 kalknagels (waarde € 495)
  • € 319,99 voor 3 behandelingen voor 10 kalknagels (waarde € 990)

De Laser Nail260 richt zich op de schimmel diep onder het nagelbed. De nieuwe techniek combineert twee lasertechnologieën voor de behandeling van onychomycosis (kalknagels) van binnenuit. Dit zorgt voor een effectief en langdurig resultaat. Tijdens de behandeling ervaar je een licht tintelend gevoel. In de meeste gevallen zijn twee tot drie behandelingen nodig en bijna altijd is na één behandeling al een gunstig effect zichtbaar. Het optimale resultaat wordt bereikt zo’n 1 tot 2 maanden na de eerste behandeling.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: let op: minimaal 24 uur van tevoren, anders worden er extra kosten in rekening gebracht.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Wanneer er meerdere nagels besmet zijn adviseert Skinwizard alle nagels te behandelen i.v.m. kruisbesmetting. Alleen geldig voor de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.