Geen nieuwe meldingen

3 locaties

2 of 4 laserbehandelingen voor ooglidcorrectie boven en/of onder bij een van de 4 locaties van Skinwizard

Kies optie

In een Notendop

Reken af met je oogrimpels, overhangende oogleden of doorgezakte wallen dankzij de ooglidlaser.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 89 voor 2 laser ooglidcorrectie-behandelingen boven OF onder (waarde € 298)
  • € 169 voor 2 laser ooglidcorrectie-behandelingen boven EN onder (waarde € 596)

  • € 199 voor 4 laser ooglidcorrectie-behandelingen boven OF onder (waarde € 596)
  • € 359 voor 4 laser ooglidcorrectie-behandelingen boven EN onder (waarde € 1.192)

Tijdens de ingreep worden duizenden microscopisch kleine perforaties in de huid gemaakt met de laser, terwijl de huid om de perforaties heen intact blijft. Dat proces is gericht op een snelle huidvernieuwing. Je ogen worden bijgewerkt om weer richting een frisse natuurlijke look te gaan. Zo worden rimpels, overhangende oogleden of doorgezakte wallen bestreden. De laserbehandeling is ook geschikt om toe te passen bij schade van de zon op de huid. Er wordt niet in de huid gesneden en gemiddeld zijn 4 tot 8 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 030 8771 112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 2183 013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 8209 894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Er zijn gemiddeld 4 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Alleen geldig voor de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.