Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Huidverjongende behandeling met een Fractional-laser bij Skinwizard in Oud Zuilen, Voorburg en Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Deze behandeling pakt een probleemzone aan en richt zich op het stimuleren van collageen en elastine.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als het interieur van je huis, je kledingkast of presentatoren van een tv-programma is je huid ook om de zoveel tijd aan vernieuwing toe. Ga voor een frisse look met een huidvernieuwende laserbehandeling bij Skinwizard.

Kies uit 5 opties

  • € 79 voor een Fractional-laserbehandeling voor de hals of de handen (waarde € 159)
  • € 99 voor een Fractional-laserbehandeling voor het decolleté (waarde € 219)
  • € 99 voor een Fractional-laserbehandeling voor het gelaat (waarde € 219)
  • € 129 voor een Fractional-laserbehandeling voor het gelaat en de hals (waarde € 299)
  • € 149 voor een Fractional-laserbehandeling voor het gelaat, de hals en het decolleté (waarde € 359)

Wie ouder wordt, gaat dat onvermijdelijk een keer merken aan de huid. Een jonge huid is nog strak en glad, terwijl een ouder wordende huid hier en daar een beetje kan gaan hangen. Een laserbehandeling zoals deze richt zich op fijne lijntjes, rimpels, littekens, striae en huidverstrakking.

De behandeling is ontwikkeld om de huid veerkrachtiger en voller te maken. De energie die de verfijnde Fractional Ablative Erbium-laser afgeeft dringt door tot net onder het huidoppervlak en verwarmt de collageenvezels, wat een belangrijke rol speelt bij de aanmaak en stimulatie van collageen en elastine.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen), uitlsuitend in de de vestigingen in Oud-Zuilen, Eindhoven en Voorburg.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 1112 voor de vestiging in Oud-Zuilen, op 040 218 3013 voor de vestiging in Eindhoven en op 070 820 9894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.