Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Huidverjongende Plasmage-softlaserbehandeling van een zone naar keuze bij Skinwizard Eindhoven, Oud-Zuilen of Voorburg

Kies optie

In een Notendop

Pak voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, hangende oogleden of verouderde huid in je hals of decolleté aan met geladen plasma

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Anders dan bij een pantalon en een overhemd zijn de kreukeltjes in je huid niet weg te krijgen met een simpel huishoudelijk klusje. Krijg jezelf weer strak in je pak met een Plasmage-behandeling bij Skinwizard.

Kies uit 4 opties

  • € 69,99 voor een Plasmage-behandeling van een S-zone (waarde € 159)
  • € 129,99 voor een Plasmage-behandeling van een M-zone (waarde € 298)
  • € 199,99 voor een Plasmage-behandeling van een L-zone (waarde € 454)
  • € 299,99 voor een Plasmage-behandeling van een XL-zone (waarde € 850)

Plasmage

Het doel van deze behandeling is (1) de vezels van je huid te laten samentrekken en (2) diepere huidlagen te stimuleren om meer collageen en elastine aan te maken, voor een verfrissend, verstevigend, verstrakkend en liftend effect. Zonder direct contact met de huid raakt een speciale pen met kleine en gecontroleerde ‘bliksemschichtjes’ geladen plasma de huid puntsgewijs aan. Doordat het met de pen mogelijk is om heel precies te werken kan je gericht bepaalde probleemzones laten behandelen, zoals bijv. overhangende oogleden, huidveroudering, verminderde huidkwaliteit, littekens, opervlakkige pigmentvlekken, wratten en vetbulten.

Zones

  • S-zone: fronsrimpel of littekens (tot 3 plekjes van maximaal 1,5 cm² per stuk)
  • M-zone: onderkin of rimpels voorhoofd of huidplooi bij de oren
  • L-zone: rimpels rond de mond of kraaienpootjes of wenkbrauwlift of ooglid onder of boven
  • XL-zone: gelaat of hals of decolleté

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0402 183 013 voor de vestiging in Eindhoven, op 0308 771 112 voor de vestiging in Oud-Zuilen en op 0708 209 894 voor de vestiging in Voorburg, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.