Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Amsterdamseweg 18, Amersfoort

Hyperbare zuurstoftherapie: 1-12 huidverjongende behandeling bij Skinwizard in Amersfoort

Kies optie

In een Notendop

Ga rustig liggen in de cabine en laat de zuurstof zijn werk doen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Net als wifi kan je zuurstof niet zien of voelen, is het een eerste levensbehoefte en kan je geen seconde zonder. Versterk je signaal met een zuurstoftherapie-behandeling bij Skinwizard.

Kies uit 4 opties

  • € 99 voor 1 zuurstoftherapie-behandeling van 1 uur
  • € 279 voor 3 zuurstoftherapie-behandelingen van 1 uur
  • € 525 voor 6 zuurstoftherapie-behandelingen van 1 uur
  • € 999 voor 12 zuurstoftherapie-behandelingen van 1 uur

Dat zuurstof een van de belangrijkste elementen in het leven is hoeven we niet uit te leggen. Maar hoe zuurstof wordt gebruikt om je energieniveau te verhogen, je huid te verjongen, sportblessures te verhelpen en om tot rust te komen heeft wel wat meer achtergrondinformatie nodig. Normale lucht bestaat uit ongeveer 21% zuurstof. Van die zuurstof wordt 98% opgenomen door onze rode bloedcellen. Deze behandeling maakt gebruik van een cabine die dat kan verhogen tot 100%. Je ligt in een cabine, dus zal je de extra zuurstof onder druk inademen. De zuurstof lost vervolgens op in je bloed en komt in het bloedplasma in plaats van de rode bloedcellen. Je rode bloedcellen worden vervoerd in het bloedplasma, maar kan door gevolg van vaatschade niet vrij door de aangetaste weefsels bewegen. Omdat de zuurstof in het bloedplasma komt kan het makkelijker op plekken in je lichaam arriveren waar vaatschade is opgetreden en kan het zijn best gaan doen om dit te herstellen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 030 877 1112, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Skinwizard

© Groupon

Skinwizard is een schoonheidscentrum met vestigingen in Amersfoort, Eindhoven, Oud-Zuilen en Voorburg. Hier werken gediplomeerde huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde lasertherapeuten. Samen bieden ze een heel spectrum aan behandelingen aan met het oog op allerlei huidproblemen, zoals acné, littekens, couperose en ouderdomsvlekken. Denk aan Picture Perfect-behandelingen, Super Hair Removal, MPM Manuale permanente make-up, ClearLift-behandelingen, kalknagel-behandelingen, Hydrafacials, ooglidcorrecties, gezichtsbehandelingen, massages, laser-lipvergroting, spatader- en couperosebehandelingen en Plasmage softlaser-surgery.