Geen nieuwe meldingen

Sky Designs

Windtunnelkade 8, Amsterdam

Lifestyle fotoshoot van 60 minuten voor 1 of 2 personen bij Sky Designs aan de Riekerhaven

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat de mooiste en grappigste momenten vastleggen zodat je altijd een blijvende herinnering hebt.

Over deze deal

Een twinkeling zien in de ogen van iemand kan meer waard zijn dan de duurste diamant, een million dollar smile of het vermogen van Bill Gates. Zorg voor glinsterende oogies voor, tijdens en na een fotoshoot voor 1 of 2 personen bij Sky Designs.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een lifestyle fotoshoot van 60 minuten voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 34,99 voor een lifestyle fotoshoot van 60 minuten voor 2 personen (waarde € 198)

Weet je nog die keer toen je in een gekke bui je haar paars had geverfd? Of dat ene moment dat de hele familie bij elkaar was, zelfs die tante uit Salvador, Bahia? Een mensenleven is een aaneenschakeling van mooie, verdrietige en leuke momenten. Als je geluk hebt, worden deze allemaal opgeslagen in het grote register in jouw hoofd. Wat helemaal mooi is, is als je deze juweeltjes aan de muur hebt hangen of op je nachtkastje hebt staan.

Bij Sky Designs kan je spontane, maar artistieke foto’s laten maken met de personen die jouw leven mooier maken. De fotosessie vindt plaats op een veelzijdige locatie in de buurt van de fotostudio. Indien je deze liever op een andere locatie doet, kan dit tegen een kleine meerprijs. De shoot duurt een uur en de fotoafdruk van 20x30 cm wordt geretoucheerd voor het beste resultaat. Deze krijg je meteen mee naar huis.

*Wil je met meer personen op de foto? Dan betaal je ter plaatse € 10 extra per persoon. Foto’s bijbestellen kan ook tegen een meerprijs. Bekijk de opties op de website van Sky Design.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@skydesigns.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Bij elke fotoshoot krijg je 1 fotoafdruk van 20x30 cm. Je kan meer foto's nabestellen. Je kan met meer dan 2 personen op de foto. Hiervoor betaal je € 10 extra per persoon. Geschikt voor alle leeftijden (baby's vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sky Designs

Bij deze fotostudio bij de Riekerhaven in Amsterdam willen ze de mooiste, liefste, leukste, grappigste en meest intense momenten vastleggen. Dierbare herinneringen en verbondenheid zoals bij bijvoorbeeld een vriendschap of familieband weten ze ook goed vast te leggen. Jonneke en Rose zijn twee fotografen met een passie voor beeldschone momentopnames en levendige verhalen.