sluit
TTD Launch

Slank & Beauty Zwolle

arendshorstlaan 4, zwolle

Verlies vet door bevriezing bij Slank & Beauty Zwolle

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

De behandeling is volledig pijnloos en je houdt er geen littekens of andere narigheid aan over, zo garandeert Slank & Beauty Zwolle.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Vetcellen die zich opstapelen zijn net als het nemen van belangrijke levensbeslissingen of het trainen van honden om op eenwielers te rijden: het gaat niet over 1 nacht ijs. Vet kwijtraken is echter wel een kwestie van even bevriezen, daar weten ze bij Slank & Beauty Zwolle alles van.

Kies uit de volgende opties

  • € 64.99 voor een enkelvoudige behandeling (waarde € 137,50)
  • € 124.99 voor een meervoudige behandeling (waarde € 275)
  • € 179,99 voor drie enkelvoudige behandelingen (waarde € 412,50)
  • € 349,99 voor drie meervoudige behandelingen (waarde € 825)

Vetbevriezing is een behandeling met onnoembare voordelen in vergelijking met klassieke liposuctie, zo meldt Slank & Beauty: het is volledig pijnloos, laat geen littekens na, er is geen herstelperiode, enz. Je hebt de keuze uit 1 (enkelvoudige behandeling) of 2 (meervoudige behandeling) verschillende zones, die tijdens de intake besproken worden. De vetcellen worden bevroren en daarna door het lichaam afgevoerd. Na 3 weken zie je al resultaat en het volledige effect is na 12-14 weken zichtbaar, aldus de salon. De behandeling duurt 40-50 minuten per zone en 3 behandelingen zijn meestal voldoende.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@slankbeauty.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Tussen 2 behandelingen moet minimaal 3 weken zitten. Niet geschikt tijdens zwangerschap, alle vormen van hepatitis, huidziekten, actieve kanker, op blauwe plekken, op borsten, wanneer er de afgelopen 6 maanden liposuctie is gedaan op hetzelfde gebied, bij trombose, bij een verstoorde bloedsomloop, aderontsteking of artritis. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Slank & Beauty Zwolle

Slank & Beauty Zwolle specialiseert zich in cryolipolyse, en is dus een prima plek om van die overtollige vetcellen af te geraken.