Geen nieuwe meldingen

Slippers van Ipanema

Slippers van Ipanema

€ 11,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze flexibele slippers zijn handig om mee naar het strand of zwembad te gaan en zijn verkrijgbaar in vier trendy bloemmotieven.

Product-details

  • Zacht en flexibel
  • Normale breedte
  • Samenstelling: 100% synthetisch textiel

Maattabel:

maat voetlengte (cm)
35-36 22
37 22,75
38 23,25
39 24
40 24,75
41-42 25,25

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.