Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Dutch Boat Tours

Kalverringdijk 25, Zaandam

Zelf varen: sloep huren voor 2, 4 of 8 uur bij Dutch Boat Tours nabij de Zaanse Schans

Kies optie

In een Notendop

Je kan helemaal zelf bepalen welke route je uitstippelt in het waterrijke Noord-Holland en je drankjes houd je koel in de koelbox aan boord.

Over deze deal

  • Zelf varen: luxe sloep huren voor 2, 4 of 8 uur
  • Ophaallocatie: Kalverringdijk 25 in Zaandam
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Maximaal 8 personen op de sloep
  • Afmetingen sloep: 7 x 3,5 meter
  • Vaar zelf, afhankelijk van je tijd, over de Zaanse Schans en het Uitgeestermeer naar Zaandam of zelfs door Alkmaar
  • Koelbox aan boord voor koude drankjes
  • Inclusief brandstof voor de hele tocht
  • Houd rekening met een borg van € 399 (met pin of contact vooraf te betalen)

Deal-Voorwaarden

Afhankelijk van weersomstandigheden. Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Bij aankomst betaal je een borg van € 399 (pin of contant). Dit bedrag krijg je bij terugkomst terug, mits alles nog heel is. Reserveer minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op ahoy@dutchboattours.nl, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/09/2021 op alle dagen van de week. Minimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Dutch Boat Tours

De Zaanse Schans is wereldberoemd. En daarom is de Zaanse Schans binnen Nederland vooral bekend vanwege de drommen internationale toeristen die dit gebied bezoeken. Schrijf dit werelderfgoed echter niet af vanwege de massa's. Het is mogelijk om de schoonheid te ervaren op een andere manier. De mannen achter Dutch Boat Tours besloten het roer om te gooien. Na 10 jaar ervaring in het toerisme en met passie voor alles wat vaart, besloot het jonge tweetal zich toe te leggen op luxe sloepen voor maximaal 8 personen. Deze kunnen ook overkapt worden. Door de kleinschaligheid van hun onderneming ben je verzekerd van een relaxte ervaring. En hou je het gezellig klein en intiem, weg van de massa's. De mannen hebben beide ruim 10 jaar ervaring als schipper, dus je bent in kundige handen. Maar er is ook de mogelijkheid om zelf een sloep te varen.