Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Sloepdelen: 4 uur varen door Amsterdam, Haarlem of Leiden met max. 12 personen

Kies optie
Meer dan 200 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ontdek de grachten in je eigen tempo en bepaal je eigen route met een volledig elektrische, dus milieuvriendelijke en geruisloze sloep.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
Franktop reviewer
24 beoordelingen13 beoordelingen
5 dagen geleden
Reserveren en boot in ontvangst nemen en ook starten is super makkelijk en eenvoudig. Ik heb nu een paar keer bootjes gehuurd en het was altijd soepel.
A
A.G.top reviewer
8 beoordelingen5 beoordelingen
september 4, 2021
It always works good. Easy to book, easy to find and there's always someone waiting at the location to assist you. The boat (sleep) is big enough and easy to drive. We normally take it in Leiden and it's always nice. You can also choose various routes so it's never boring. I highly recommend it!
P
Petra
4 beoordelingen3 beoordelingen
augustus 23, 2021
Heel netjes, alles was goed geregeld. Reserveren ging makkelijk.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 22, 2021
Prima
A
Arthur
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 21, 2021
Als ervaren sloepvaarder , vind ik het niet een echte sloep. Voor 200,00 euro, meer een mooie ijzeren boot. Ook vind ik slecht dat er niet word gezegd van te voren dat je maar maximaal 3 uur je auto kan parkeren, dus niet 4 uur maar 3 uur huren .
F
Franktop reviewer
24 beoordelingen13 beoordelingen
augustus 5, 2021
Snel en makkelijk te reserveren online. Vriendelijke medewerkers en boten van top kwaliteit. Het was nu de 5e keer dat we via Sloepdelen boten huurden. Aanrader!!!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 4, 2021
Altijd zeer tevreden over Sloepdelen.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 22, 2021
Helemaal top
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 4 uur varen door Amsterdam, Haarlem of Leiden
  • Met max. 12 personen
  • Kies uiterlijk 19 november 2021 het ruime sop

  • De sloepen zijn makkelijk te besturen en liggen in Amsterdam aan de steiger aan de Mauritskade 3 (Amsterdam-Oost) en Elandsgracht 150 (direct naast Bar Waterkant)
  • In Leiden liggen de sloepen van Sloepdelen in het oude centrum aan de Boommarkt
  • En in Haarlem vlak achter het station bij museum het Dolhuys

  • Via de website van Sloepdelen kan je de sloep huren en krijg je direct te zien of het gewenste tijdstip beschikbaar is
  • Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging van Sloepdelen met een uitgebreide uitleg
  • Daarnaast ontvang je 15 minuten voor aanvang van je vaartocht een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen
LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over nieuwe regels die moeten worden nageleefd tijdens de corona-epidemie bij Sloepdelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 maart t/m 19 november 2021 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: vermakelijkhedenretributie à € 1,50 p.p. (alleen in Amsterdam). De borg bedraagt € 150 en betaal je op de site van Sloepdelen op het moment van reserveren.
Reserveren: online inwisselen op www.sloepdelen.nl/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: per sloep kunnen maximaal 12 personen mee. Het exacte aantal toegestane personen is afhankelijk van de geldende maatregelen op het moment van reserveren. Bekijk hier de huidige maatregelen. De schipper moet minimaal 18 jaar zijn. Na 4 uur varen betaal je € 60 per uur in Amsterdam en € 50 per uur in Leiden/Haarlem, afgerond per kwartier. Dit wordt verrekend met de borg. Bij het maken van de reservering moet je aangeven met hoeveel mensen je komt varen. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk krijg je een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sloepdelen

Sloepdelen is een verhuurder van elektrische boten in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat de binnensteden van Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Facebook Instagram