Sloepdelen

Tot 50% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Heerlijk, de wind door je haren, het zonnetje op je bol en heel veel H2O samengepakt in de grachten om je heen die je steeds moet manen opzij te gaan omdat je eraan komt. Laat je niet in de weg zitten met vier uur varen door Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden in een sloep van Sloepdelen.

Kies uit twee opties

  • € 99 voor vier uur varen met 1 sloep in Leiden of Haarlem (waarde € 200)
  • € 119 voor vier uur varen met 1 sloep in Amsterdam of Utrecht (waarde € 240)

Per sloep kan je met maximaal 12 personen varen, maar met minder mag natuurlijk ook. Via de website kan je de sloep boeken en je krijgt direct te zien of het gewenste tijdstip beschikbaar is. Zo niet, dan krijg je een alternatieve tijd en/of dag aangeboden. Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging met een uitgebreide uitleg. Daarnaast ontvang je 15 minuten voor aanvang van je vaartocht een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen.

De sloepen zijn makkelijk te besturen en liggen in Amsterdam aan de steiger aan de Nassaukade 69 in West. In Utrecht vind je de sloepen aan het Hooghiemstraplein, vlakbij de Griftparkparkeergarage. In Leiden in het oude centrum aan de Boommarkt, en in Haarlem vlak achter het station bij museum het Dolhuys.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 november 2018 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: € 2,77 per sloep Vermakelijkhedenretributie (alleen in Amsterdam). De borg bedraagt € 150 en die betaal je op de site van Sloepdelen op het moment van reserveren.
Reserveren: verplicht online via booking.sloepdelen.nl/nl/boeken/waar-wanneer/ met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: per sloep kunnen maximaal 12 personen mee. De schipper moet minimaal 18 jaar zijn. Na 4 uur varen betaal je € 60 per uur in Amsterdam/Utrecht en € 50 per uur in Leiden/Haarlem, afgerond per kwartier. Dit wordt verrekend met de borg. Je dient aan te geven met hoeveel personen je gaat varen. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk krijg je een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sloepdelen


Sloepdelen is een verhuurder van elektrische boten in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat de binnensteden van Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden en niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Facebook Instagram

Sloepdelen

Sport of buitenactiviteit, Watersport
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.