Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Sloepdelen: 4 uur varen door Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden met max. 12 personen

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
Kies optie

In een Notendop

Ontdek de grachten in je eigen tempo en bepaal je eigen route met een volledig elektrische, dus milieuvriendelijke en geruisloze sloep.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

  • 4 uur varen door Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden
  • Met max. 12 personen

  • De sloepen zijn makkelijk te besturen en liggen in Amsterdam aan de steiger aan de Mauritskade 3
  • In Utrecht vind je de sloepen aan het Hooghiemstraplein, vlakbij de Griftpark-parkeergarage
  • In Leiden liggen de sloepen van Sloepdelen in het oude centrum aan de Boommarkt
  • En in Haarlem vlak achter het station bij museum het Dolhuys

  • Via de website van Sloepdelen kan je de sloep huren en krijg je direct te zien of het gewenste tijdstip beschikbaar is
  • Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging van Sloepdelen met een uitgebreide uitleg
  • Daarnaast ontvang je 15 minuten voor aanvang van je vaartocht een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen
LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over nieuwe regels die moeten worden nageleefd tijdens de corona-epidemie bij Sloepdelen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 november 2020 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen en Sail van 12 t/m 16 augustus 2020).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: vermakelijkhedenretributie à € 1,50 p.p. (alleen in Amsterdam). De borg bedraagt € 150 en die betaal je op de site van Sloepdelen op het moment van reserveren.
Reserveren: verplicht online via sloepdelen.nl/groupon met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: per sloep kunnen maximaal 12 personen mee. De schipper moet minimaal 18 jaar zijn. Na 4 uur varen betaal je € 60 per uur in Amsterdam/Utrecht en € 50 per uur in Leiden/Haarlem, afgerond per kwartier. Dit wordt verrekend met de borg. Bij het maken van de reservering moet je aangeven met hoeveel mensen je komt varen. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk krijg je een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sloepdelen

Sloepdelen is een verhuurder van elektrische boten in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat de binnensteden van Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Facebook Instagram

Sloepdelen

Sport of buitenactiviteit, Watersport