Geen nieuwe meldingen

4 locaties

Sloepdelen: 4 uur varen door Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden met max. 12 personen

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontdek de grachten in je eigen tempo en bepaal je eigen route met een volledig elektrische, dus milieuvriendelijke en geruisloze sloep.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Heerlijk, de wind door je haren, het zonnetje op je bol en heel veel H2O samengepakt in de grachten om je heen die je steeds moet manen opzij te gaan omdat je eraan komt. Laat je niet in de weg zitten met vier uur varen door Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden in een sloep van Sloepdelen.

Kies uit twee opties

  • € 99 voor vier uur varen met 1 sloep in Leiden of Haarlem (waarde € 200)
  • € 119 voor vier uur varen met 1 sloep in Amsterdam of Utrecht (waarde € 240)

Lekker over het water glijden, met een zonnetje op je pannetje en een drankje in je hand. Heerlijk. Met deze deal van Sloepdelen vaar je op die wijze over de grachten van Amsterdam, Utrecht, Haarlem of Leiden. Per sloep kan je met maximaal 12 personen varen, maar met minder mag natuurlijk ook. Via de website van Sloepdelen kan je de sloep huren en krijg je direct te zien of het gewenste tijdstip beschikbaar is. Zo niet, dan krijg je een alternatieve tijd en/of dag aangeboden. Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging van Sloepdelen met een uitgebreide uitleg. Daarnaast ontvang je 15 minuten voor aanvang van je vaartocht een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen.

De sloepen zijn makkelijk te besturen en liggen in Amsterdam aan de steiger aan de Nassaukade 69 in West. In Utrecht vind je de sloepen aan het Hooghiemstraplein, vlakbij de Griftpark-parkeergarage. In Leiden liggen de sloepen van Sloepdelen in het oude centrum aan de Boommarkt en in Haarlem vlak achter het station bij museum het Dolhuys.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 november 2019 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: € 2,77 per sloep Vermakelijkhedenretributie (alleen in Amsterdam). De borg bedraagt € 150 en die betaal je op de site van Sloepdelen op het moment van reserveren.
Reserveren: verplicht online via booking.sloepdelen.nl/nl/boeken/waar-wanneer/ met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: per sloep kunnen maximaal 12 personen mee. De schipper moet minimaal 18 jaar zijn. Na 4 uur varen betaal je € 60 per uur in Amsterdam/Utrecht en € 50 per uur in Leiden/Haarlem, afgerond per kwartier. Dit wordt verrekend met de borg. Je dient aan te geven met hoeveel personen je gaat varen. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk krijg je een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sloepdelen

Sloepdelen is een verhuurder van elektrische boten in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat de binnensteden van Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Facebook Instagram

Sloepdelen

Sport of buitenactiviteit, Watersport