Geen nieuwe meldingen

Sloep Huren Utrecht

Oosterkade, Utrecht

Winterdeal: 2 uur varen op een luxe sloep incl. schipper voor maximaal 42 personen via Sloep Huren Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Kom overdekt en verwarmd varen door de winterse grachten en ontdek de prachtig verlichte grachten van Utrecht op een ontspannen wijze.

Wat je krijgt

  • 2 uur varen door de Utrechtse grachten met max. 42 personen
  • Met ervaren schipper aan het roer
  • Volledig elektrisch - vaar zorgeloos én geruisloos
  • Bij regen kan de boot overkapt worden
  • Bij koud weer is er verwarming aan boord mogelijk
  • Hoge nood? Aan boord is een kleine wc aanwezig
  • Vaste op- en afstap bij de Oosterkade, handig gelegen naast station Vaartsche Rijn (andere op- en afstap mogelijk tegen meerprijs)
  • Drank- en eet-arrangementen zijn los bij te boeken

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 6 maart 2020 op alle dagen van de week, op basis van beschikbaarheid (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wilt.
Reserveren: verplicht van tevoren online op sloephurenutrecht.nl/arrangementen/varen-in-utrecht/#form met gebruik van je groupon-codes. Je aanvraag plaats je door beide codes die je ontvangt in het kortingsveld van het aanvraagformulier in te vullen. Zeker weten dat het gewenste tijdstip beschikbaar is? Bel dan eerst met Sloep Huren Utrecht via: 06-14512457.
Annuleren: na het maken van je reservering is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Op -afstaplocatie: Oosterkade. Andere op/afstaplocaties mogelijk tegen meerprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sloep Huren Utrecht

Leer de historische binnenstad van Utrecht eens vanaf een andere kant kennen met de sloepen van Sloephurenutrecht.nl. Vanaf de Oosterkade stap je in een van de drie soorten luxe sloepen om door een professionele schipper langs de eeuwenoude grachtenpanden gevaren te worden. Heb je liever zelf letterlijk en figuurlijk het roer in handen dan is het ook mogelijk om een elektrische sloep te huren die jou en maximaal 11 andere personen op een aangename snelheid langs de bezienswaardigheden vervoert. De minimale duur van een boottocht is 1,5 uur, maar je kan zo lang varen als je zelf wil. Dat betekent dat honger en dorst ook een rol zullen gaan spelen. Om geen scheurbuik tijdens de tocht op te lopen is het dan ook mogelijk om een catering op maat uit te kiezen, zoals een high tea, lunch of bittergarnituur met drankjes.

Sloep Huren Utrecht

Sightseeing of tour, Boottocht