Geen nieuwe meldingen

1 of 2 paar smartphone-handschoenen

Smartphone-handschoenen

€ 30
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Warme en comfortabele vingertophandschoen die kan worden gebruikt op iPhone / Galaxy / iPad, alles met een touchscreen.

Product-details

  • De vingers van deze antisliphandschoenen zijn van goede kwaliteit en hebben een speciaal rubberen oppervlak wat helpt om de telefoon beter vast te houden
  • Drie vingertoppen hebben geïsoleerde geleidende materialen die op het scherm kunnen worden gebruikt. Dit zijn de duim, wijs- en middelvinger
  • Afmeting: 11 x 21 cm
  • Beschikbare kleuren: zwart, koffie, grijs
  • Materiaal: 100% acryl
  • Onderhoudsinstructies: machinewasbaar op 30 °C

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.