Geen nieuwe meldingen

Spaarne 11a, Haarlem

Rondvaart van 50 minuten door de Haarlemse binnenstad met 2-4 personen bij Smidtje Canal Cruises

Tot 44% korting.
Kies optie

In een Notendop

Dobber rond op een van de rondvaartboten in het oude centrum van de hoofdstad van Noord-Holland.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Soms zet je in het leven de zeilen bij, dan laat je weer ze vieren en als het even niet loopt zoals je wil, kan je altijd nog gaan varen. Kies voor een behouden vaart met een tocht door de Haarlemse grachten met Smidtje Canal Cruises.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een rondvaart door Haarlem voor 2 personen (waarde € 26)
  • € 21,99 voor een rondvaart door Haarlem voor 3 personen (waarde € 39)
  • € 28,99 voor een rondvaart door Haarlem voor 4 personen (waarde € 52)

Een ander perspectief laat je de dingen in een nieuw daglicht zien en dat werkt ook zo met steden. Met de rondvaart ga je 50 minuten lang door de Haarlemse wateren in een van de sfeervolle Smidtje-boten. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan je elk uur aan boort stappen en een plekje bemachtigen aan het raam zodat je de hele tocht front row zit. Laat je ogen glijden over de Haarlemse pracht & praal, zoals Molen de Adriaan, het Teylers Hofje en de Basiliek St. Bavo. Op- en afstappen doe je bij het Teylers Museum aan het Spaarne.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2017 op alle dagen van de week (1 oktober t/m 29 oktober), woensdag t/m zondag (30 oktober t/m 30 november) en vrijdag t/m zondag (1 december t/m 31 december).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Smidtje Canal Cruises

Voor wie wel veel wil zien maar niet de hele dag wil wandelen bieden de rondvaartboten van Smidtje een uitkomst. Zowel in Amsterdam als Haarlem varen deze joekels door de grachten en laten ze je de wonderen van de stad zien. De boten kunnen ook geboekt worden voor verschillende arrangementen zoals een ''Pizza cruise'', een high tea, een lunch, een borrel of een diner. Met 12 boten verdeeld over de twee steden is er voor elk gezelschap een geschikt vaartuig te vinden. In beide steden zijn er meerdere opstapplaatsen op iconische locaties.

Smidtje Canal Cruises & Events

Sightseeing of tour, Boottocht