Smit Giethoorn

Smit Giethoorn

Tot 57% korting.
Kies optie

In een Notendop


Vanuit een kano ontdek je de romantische bruggetjes en uitzichten in de waterstad Giethoorn, dat ook wel “Hollands Venetië” genoemd wordt.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 16,99 voor een dag kanoën incl. koffie met appelgebak voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 33,99 voor een dag kanoën incl. koffie met appelgebak voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 49,99 voor een dag kanoën incl. koffie met appelgebak voor 6 personen (waarde € 117)

Giethoorn wordt ook wel “Hollands Venetië” genoemd. Je vindt er praktisch geen wegverkeer, alleen een fiets-/wandelpad dat het dorp doorkruist. Veel huizen zijn dan ook alleen te bereiken per boot of via één van de 176 bruggen die Giethoorn rijk is. Over romantische bruggetjes wandelen, aan het water espresso drinken en verkleed als opera-zingende gondelier rondvaren: verken als toerist in eigen land - en in een gezellige tweepersoonskano - iconische plekken en maak je vaardagje af met een warm kopje koffie of thee naar keuze en appelgebak in het café. Je hebt de hele dag - van 10.00 tot 18.00 uur - de tijd om te kanoën en te kiezen of je je koffie/thee en gebakje ‘s ochtends, tussendoor of na je dag varen nuttigt.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 november 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@smitgiethoorn.nl o.v.v. Groupon, datum en starttijd.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor een dag van 10.00 t/m 18.00 uur. Inclusief koffie of thee naar keuze (m.u.v. alcoholische koffie) en appelgebak. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Smit Giethoorn


Bij Smit Giethoorn kan je behalve voor rondvaarten ook terecht voor het huren van boten en kano’s. Degenen die meer willen dan alleen varen, boeken er één van de vele arrangementen of boeken zelfs een langdurig verblijf op de Smit Giethoorn-vakantieboerderij. Op het land valt ook genoeg te beleven, zo kan je voor een lekker hapje of drankje plaatsnemen in het ruime café-restaurant Smit Giethoorn of op het gezellige terras.

Smit Giethoorn

Sport of buitenactiviteit, Watersport, Kajakken, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.