Geen nieuwe meldingen

De Markthal Rotterdam, Rotterdam

Frozen Rolls: 5-15 hoorntjes frozen yoghurt-ijs met siroop naar keuze bij smöoy in de Rotterdamse Markthal

Kies optie

In een Notendop

Eis 5, 10 of 15 hoorntjes op met romig ijs en laat deze overgieten met siroop in de smaken chocola, karamel, aardbei of bosvruchten.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

IJs, net als het hart, heb je in vele soorten, smelt makkelijk in de nabijheid van warmte en ligt bij mensen met een grote mond vaak op de tong. Vertel aan iedereen dat je nu hoorntjes frozen yoghurt-ijs kan halen bij smööy.

Kies uit 3 opties

  • € 5,99 voor een 5-rittenkaart voor een smöoy Frozen Roll naar keuze
  • € 11,99 voor een 10-rittenkaart voor een smöoy Frozen Roll naar keuze
  • € 16,99 voor een 15-rittenkaart voor een smöoy Frozen Roll naar keuze

Laat bij elk bezoek aan smööy je rittenkaart afstempelen en smul van romig yoghurtijs in een hoorntje afgetopt met chocolade-, karamel-, aardbeien- of bosvruchtensiroop.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop je groupon in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart nog 6 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over smöoy Nederland

Van de uitspraak van smöoy zullen nog wel 's wat tongen in de knoop raken, maar over de uitgesproken smaak van smöoy zullen tongen gaan juichen. Deze frozen yogurt-bar specialiseert zich in lekkernijen voor zoetekauwen. Denk aan twisters - een mix van ijs en fruit met elke week een nieuwe smaak - en knisperend warme wafels. En wie zoet wil zónder te kauwen kan zich te goed doen aan diverse soorten smöothies, frozen coffee en ijs om van te smelten. Het ijs is bovendien glutenvrij en rijk aan vezels en heeft zelfs een laag vetgehalte. Ontdek dit wereldwijde concept in de Rotterdamse Markthal.

smöoy Nederland

Café of traktatie, IJsspecialiteiten