Geen nieuwe meldingen

Snel Op De Weg

Online theoriecursus auto voor je rijbewijs van Snel Op De Weg

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

1, 2 of 3 maanden lang toegang tot de theorie en een bijna onuitputtelijke hoeveelheid oefen-examenvragen op de site van Snel op de weg.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 6,99 voor 1 maand toegang tot de online theoriecursus met examentraining (waarde € 15)
  • € 9,99 voor 2 maanden toegang tot de online theoriecursus met examentraining (waarde € 25)
  • € 14,99 voor 3 maanden toegang tot de online theoriecursus met examentraining (waarde € 40)

Voor veel mensen blijkt het theorie-examen voor je rijbewijs een struikelblok te zijn. Onderschatting treedt vaak op en het gevolg is dat je het praktijkexamen moet uitstellen. Oefening baart ook hier kunst en met deze deal krijg je met je eigen inlogcode 1, 2 of 3 maanden lang toegang tot de bijna onuitputtelijke hoeveelheid examenvragen om te oefenen voor je auto-theorie op de site van Snel Op De Weg.

De oefenvragen zijn altijd up-to-date en worden wekelijks (en soms zelfs dagelijks) aangevuld en vervangen door nieuwe examenonderdelen en -vraagstellingen. Ook de in januari 2018 ingevoerde sleep, single sleep en hotspot-vragen kan je hier dus oefenen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 maart 2019 aan. Aanmelden doe je op https://groupon.snelopdeweg.nl/ met gebruik van je groupon-codes. Als je je op een werkdag aanmeldt, ontvang je binnen 24 uur de inloggegevens om de cursus te volgen. Na inwisseling van je groupon heb je 1, 2 of 3 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Snel Op De Weg

Snel Op De Weg is een rijschool die vestigingen heeft door het hele land. Ze maken gebruik van lesmethoden die rijscholen met de hoogste slagingspercentages hanteren. Aangezien je niet zo snel op de weg kan zonder theorie biedt deze rijschool ook online theoriecursussen aan die je geheel op eigen tempo kan volgen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.