Geen nieuwe meldingen

1 of 2 sneldrogende handdoekjurken van microvezel

Sneldrogende handdoekjurk

€ 7,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze microvezel handdoek is geschikt voor afdrogen na het baden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Product-details

  • Materiaal: 88% polyester, 12% polyamide
  • Gewicht: 300 gram
  • Afmetingen maat S-M: 70 x 140 cm
  • Afmetingen maat M-L: 70 x 160 cm
  • Beschikbare kleuren: koraal, blauw, paars, lila, kaki, grijs
  • Beschikbare opties: één of twee

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.