Geen nieuwe meldingen

De Theorieschool

5 locaties

Theoriecursus + examen voor auto, motor of scooter op meerdere locaties bij De Theorieschool

Kies optie

In een Notendop

Leer in één dag alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor je theorie-examen en maak meteen daarna je examen bij het CBR.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een theoriecursus voor auto, motor of scooter + examen bij het CBR voor 1 pers. (waarde € 125)
  • € 139,99 voor een theoriecursus voor auto, motor of scooter + examen bij het CBR voor 2 pers. (waarde € 250)
  • € 209,99 voor een theoriecursus voor auto, motor of scooter + examen bij het CBR voor 3 pers. (waarde € 375)

De cursus is van 7.30 tot 14.30 uur en je theorie-examen volgt meteen daarna om 15.00 uur - want met alle informatie vers in je geheugen ga je het liefst meteen daarna de examenzaal in. Als dit tijdstip niet beschikbaar is, dan heb je je theorie-examen de dag er na. Dit gaat natuurlijk in overleg met De Theorieschool. Het theorie-examen duurt ongeveer 20 minuten. Wanneer je dit niet haalt, mag je één keer opnieuw deelnemen aan de cursus. Het examen zelf zit hier dan niet bij inbegrepen.

Voorafgaand aan de cursus krijg je toegang tot online oefenexamens, zodat je thuis alvast kan oefenen met de theorie die in de cursus behandeld wordt. In de cursus zelf leer je alles wat je moet weten om te kunnen slagen voor je examen. Omdat er veel informatie op je afkomt in korte tijd, is de cursus vrij intensief. Zorg dus dat je genoeg eten en drinken meeneemt, dan zorgt De Theorieschool voor voldoende pauze tussendoor.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en 13 juli t/m 14 augustus 2017)).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@detheorieschool.nl. Voeg je groupon toe als bijlage van de e-mail en vermeld in het bericht je NAW-gegevens. De Theorieschool neemt vervolgens contact met je op om een dag in te plannen. Neem voor vragen telefonisch contact op via telefoonnummer 0619 992 227.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kies voor auto-, motor- of scooter-theorie. De cursus is van 7.30 tot 14.30 uur en je theorie-examen volgt meteen daarna om 15.00 uur. Als dit tijdstip niet beschikbaar is, dan heb je je theorie-examen de dag er na. Wanneer je je examen niet haalt, mag je één keer opnieuw deelnemen aan de cursus. Het examen zelf zit hier dan niet bij inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Theorieschool

Bij De Theorieschool leer je in één dag alle theorie van auto, motor of scooter en doe je meteen daarna examen bij het CBR. De cursus is altijd up to date wat betreft de vraagstelling die in het examen wordt gehanteerd. Alle onderwerpen die terugkomen in het examen worden behandeld. Je leert handige ezelsbruggetjes en krijgt nuttige tips over waar je allemaal op moet letten tijdens het examen.