Geen nieuwe meldingen

SnowWaxJob

Hertogenlaan 150, Oosterhout

1x of 2x onderhoud van ski's of snowboard(s) bij SnowWaxJob

Kies optie

In een Notendop

Laat experts je ski’s of snowboards sneeuwklaar maken door ze te hot-waxen, de kanten te slijpen en structuur aan te brengen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor 1x onderhoud van een paar ski’s óf snowboard (waarde € 20)
  • € 18,99 voor 2x onderhoud van een paar ski’s óf snowboard (waarde € 40)

Jou fit krijgen voor een sneeuwavontuur doe je zelf: beetje stretchen, veel trainen, (opnieuw) les nemen of nog een keer James Bond oldskool in actie zien op de lange latten in A View To a Kill. Je ski’s of snowboard(s) wintersportvakantie-klaar daar zorgt SnowWaxJob voor, met een Kleine Onderhoudsbeurt die bestaat uit:

  • Hot-waxen
  • Kanten slijpen
  • Structuur aanbrengen

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 291 365 óf via e-mail op info@snowwaxjob.com, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Na een week ontvang je bericht om je materaal weer op te halen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SnowWaxJob

SnowWaxJob is een klein bedrijf dat graag iedere skiër en snowboarder beter en langer van hun eigen materiaal laat genieten. Alle materialen worden ambachtelijk en vakkundig behandeld en er wordt volledig met de hand gewerkt, waardoor er met precisie geslepen wordt. Zij geven een specifieke behandeling waardoor de wax optimaal in het beslag wordt opgenomen. Dit biedt een beter glijvermogen en een betere bescherming. Om te zorgen dat het beste resultaat behaald wordt, krijgt elke ski of snowboard een behandeling op maat.