sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

SnowWorld Zoetermeer

2 locaties

Indoor skipas voor 2 uur ski- of snowboardpret in SnowWorld Zoetermeer of Landgraaf

Kies optie

In een Notendop

Beleef wintersport zonder lange heen- en terugreis in één van de grote indoor skipistes van Nederland.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De kans dat je in Nederland een besneeuwde bergtop vindt om sierlijk vanaf te glijden is net zo groot als de kans dat je tijdens de après-ski ervan een raclette zit te delen met een Oostenrijker in lederhosen. Breng het Alpengevoel tóch naar boven met een skipas voor twee uur bij SnowWorld Zoetermeer of Landgraaf.

Kies uit 4 opties

  • € 22 voor een indoor skipas voor 2 uur in het weekend
  • € 28 voor een indoor skipas incl. huur materiaal voor 2 uur in het weekend
  • € 19 voor een indoor skipas voor 2 uur op maandag t/m vrijdag
  • € 24 voor een indoor skipas incl. huur materiaal voor 2 uur op maandag t/m vrijdag

Oké, voor een berg is het dak van SnowWorld nét een beetje te laag, maar met tal van obstakels, pipes en rails is er wel genoeg onder te beleven voor skiërs en snowboarders. In Zoetermeer kom je terecht in een piste met een dalingspercentage van 20%, verder zijn er de Butter Box, Ledge Box, Down Rail en een schans van 5 meter in het funpark. Het aanbod in het funpark is wisselend. In Landgraaf vind je dan weer hindernissen in de Beginner Box Line voor je eerste wintersportervaring en de Pro Line voor geoefende skiërs en snowboarders. Landgraaf biedt ook nog onderdak aan een indoor FIS Rennstrecke en een supersnelle tubebaan.

Je krijgt een skipas voor 2 uur inclusief of exclusief materiaalhuur bij de vestiging van je keuze. Voor € 7 kan je je skipas aan de kassa laten upgraden tot een pas voor 4 uur.

SnowWorld

SnowWorld brengt het wintersportgevoel naar Nederland met de indoor pistes in Zoetermeer en Landgraaf. Zowel beginnende als ervaren wintersporters vinden er obstakels en parcoursen op hun maat. Voor een zo-dicht-bij-wintersport-als-mogelijke ervaring kan je er ook genieten van bijvoorbeeld een winterse fondue of brunch in de Bistro SnowWorld.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 november 2015 (m.u.v. 20 december 2014 t/m 4 januari 2015). Je groupon is alleen geldig voor de aangewezen dagen zoals in de dealoptie staat aangegeven: maandag t/m vrijdag óf zaterdag en zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Neem je afgedrukte groupon mee. Lever deze in bij de kassa van SnowWorld.
Meer info: geldig voor de vestigingen Zoetermeer en Landgraaf. De skipas kan geüpgraded worden naar 4 uur voor € 7 aan de kassa bij Snowworld. Voor de opties exclusief materiaalverhuur zijn de schoenen en ski's of snowboard te huur voor € 10,50. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over SnowWorld Zoetermeer