Geen nieuwe meldingen

Sokken met "Do Not Disturb I'm Gaming"-print

Sokken "Do Not Disturb

Resterende tijd beperkt!
Tot 61% korting.
20+ gekocht
20+ gekocht
€ 11,04
€ 5,90
46% korting

In een Notendop

Deze sokken hebben een leuke slogan op de bodem en kunnen geschikt zijn als cadeau voor familie, vrienden of ouders die graag gamen

Product-details

  • Praktische sokken voor gamers
  • Uniek ontwerp
  • Enkelsok
  • Wasbaar in de machine
  • Universele maat: VK 4-11
  • Materiaal: 65% katoen, 35% polyester

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.