Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 4 paar sokken met de tekst: niet storen, ik ben aan het gamen

Sokken: niet storen, ik ben aan het gamen

Resterende tijd beperkt!
350+ bekeken vandaag
670+ gekocht
670+ gekocht
€ 3,99

In een Notendop

Deze sokken zijn handig en grappig voor degenen die in het leven te veel videogames spelen.

Product-details

  • Leuk cadeau voor degenen die in het leven te veel gamen
  • Anders en uniek
  • Deze sokken bieden een leuk cadeau voor familie of vrienden
  • Britse maten 4-11
  • 65% katoen, 35% polyester
  • Machinewasbaar

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.