Geen nieuwe meldingen
Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Begin je stranddag met een vers ontbijtje bestaande uit een croissant, roerei, boerenbrood met beleg, yoghurt, fruit en een fijne sfeer.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als surfen en mensen kijken is ontbijten vaak een betere ervaring aan het strand dan achter de computer. Log even uit voor een ontbijtje bij Solbeach.

Kies uit twee opties

  • € 11,99 voor een ontbijtje aan het strand voor 2 personen (waarde € 21,20)
  • € 22,99 voor een ontbijtje aan het strand voor 4 personen (waarde € 42,40)

Met tassen sjouwen om uiteindelijk van zompige broodjes te genieten is meestal niet de beste start van een mooie stranddag. Begin je dag daarom goed bij Solbeach met een geheel verzorgd vers ontbijt dat je samen aan het strand mag oppeuzelen.

Het ontbijtje is inclusief:

  • Boerenbrood met hartig en zoet beleg
  • Croissant
  • Roerei

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 20 oktober 2019 op alle dagen van de week van 09.00 tot 12.00 uur (m.u.v. 13, 14, 20 en 21 september 2019).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, maar maximaal 2 groupons per reservering te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 1 uur van tevoren online via https://www.solbeach.nl/offertes-en-reserveringen/reserveren/deals/ o.v.v. Groupon. Er kan gereserveerd worden voor max. 8 personen, dus maximaal twee groupons te combineren.
Annuleren: minimaal 3 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Solbeach

© Groupon

Uitwaaien, uitpuffen en uit eten: het kan allemaal bij Solbeach op het strand van Scheveningen, zo'n 500 meter van de befaamde Pier. Sfeer is het sleutelwoord bij deze strandtent en ze doen er dan ook alles aan om het je naar de zin te maken. Op een heerlijke zomerse dag kom je hier voor een verfrissend drankje na een lange strandwandeling of een duik in zee, om te genieten van het weer en je metgezellen op het riante terras. Bij mooi weer hoort een barbecue - en ook daar is aan gedacht bij Solbeach. Je kan hier namelijk zelf aan het 'roer' staan van een luxe barbecue met allerlei gerechtjes die al helemaal geprepareerd zijn en zo op het rooster boven de kolen gelegd kunnen worden. Maar ook bij een wat minder stralende dag biedt deze strandtent voldoende mogelijkheden met overdekte veranda's met houten loungebanken en verwarmende vuurkorven.

Sol Beach

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.