Geen nieuwe meldingen
Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet je tanden in een Ceasar-salade, saté van kippendij, Solburger classic of een Enchilada van kip.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Golven zijn als emoties: je kan ze niet tegenhouden, maar je kan wel zelf kiezen op welke je uiteindelijk mee surft. Voel je vrij met een royaal hoofdgerecht naar keuze bij Solbeach aan het strand van Scheveningen.

Kies uit 4 opties

 • € 19,99 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 2 pers. (waarde € 42)
 • € 29,99 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 3 pers. (waarde € 63)
 • € 39,99 voor een hoofdgerecht naar keuze voor 4 pers. (waarde € 84)

Lekker uitwaaien doe je op het strand en je dag afsluiten doe je met een welverdiende maaltijd. Bij de kleurrijke strandtent Solbeach op Scheveningen zit je goed voor een smakelijk diner, terwijl je de zon in de zee ziet zakken. Omgeven door houten tafels, vintage keukenstoeltjes en een zee aan groene planten zit je bij deze eetgelegenheid op een gezellig adres aan het Scheveningse strand.

Je hebt de keuze uit de volgende hoofdgerechten:

 • Sol Entrecôte met friet en bearneaise-saus
 • Saté kippendij, rijst, sla en kroepoek
 • Enchilada kip,guacamole en cheddar
 • Thai curry, groenten en limoenrijst
 • Thai kip curry, groenten en limoenrijst
 • Kabeljouw uit de oven, verse kruiden, limoenrijst en dillesaus
 • Mosselen met groenten, brood en 2 sausjes
 • Solburger Classic, smokey sauce, frites, bacon en kaas
 • Vega The Beyond Burger en frites

Moet je weten

Deal-voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 21 oktober 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. 13, 14, 20 en 21 september 2019).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, maar maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 3 uur van tevoren online via https://www.solbeach.nl/offertes-en-reserveringen/reserveren/deals/ o.v.v. Groupon. Er kan gereserveerd worden voor max. 4 personen, groupons zijn niet te combineren.
Annuleren: minimaal 3 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Solbeach

© Groupon

Uitwaaien, uitpuffen en uit eten: het kan allemaal bij Solbeach op het strand van Scheveningen, zo'n 500 meter van de befaamde Pier. Sfeer is het sleutelwoord bij deze strandtent en ze doen er dan ook alles aan om het je naar de zin te maken. Op een heerlijke zomerse dag kom je hier voor een verfrissend drankje na een lange strandwandeling of een duik in zee, om te genieten van het weer en je metgezellen op het riante terras. Bij mooi weer hoort een barbecue - en ook daar is aan gedacht bij Solbeach. Je kan hier namelijk zelf aan het 'roer' staan van een luxe barbecue met allerlei gerechtjes die al helemaal geprepareerd zijn en zo op het rooster boven de kolen gelegd kunnen worden. Maar ook bij een wat minder stralende dag biedt deze strandtent voldoende mogelijkheden met overdekte veranda's met houten loungebanken en verwarmende vuurkorven.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.