Geen nieuwe meldingen

Solex verhuur scherpenzeel

Royaardslaan 4, Scherpenzeel

2,5 uur rijden met een Solex bij Solex Verhuur Scherpenzeel

Kies optie

In een Notendop

Zoef meer dan twee uur door de Gelderse Vallei of de Utrechtse Heuvelrug op een authentieke Solex.

Over deze deal

Wanneer je met je scheerapparaat een tocht maakt voor de spiegel, snor je wel eens iets weg, maar het blijft toch gepaard gaan met het nodige brommen. Al die moeite is niet nodig, je kan ook gewoon wegsnorren op een Solex bromfiets. Dan zit je helemaal snor voor je volgende tocht, of je nu geschoren bent of niet.

Kies uit de volgende opties


  • € 14,99 voor 2,5 uur Solex-rijden voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 24,99 voor 2,5 uur Solex-rijden voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 42,99 voor 2,5 uur Solex-rijden voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 85,98 voor 2,5 uur solex-rijden voor 8 personen (waarde € 280)

Solex bromfietsen waren erg populair tussen de jaren ‘40 en ‘60 van de vorige eeuw. De comfortabele snorfietsen waren een ontspannend vervoersmiddel voor heel wat mensen. De dingetjes haalden een snelheid van 25 kilometer per uur en waren dus een uitstekend alternatief voor fietsen. Ook vandaag zie je ze sporadisch nog opduiken in het straatbeeld. In deze deal herontdek je de charme van de Solex in een tocht van 2,5 uur op de authentieke brommertjes door de Gelderse Vallei of de Utrechtse Heuvelrug. Met een koffie en gebakje na je brommerrit, zit je goed voor een dagje nostalgie.

Let op: om met de Solex te mogen rijden moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een rijbewijs of bromfietscertificaat.

Solex Verhuur Scherpenzeel


Solex Verhuur Scherpenzeel ging in 2007 van start met het doel om de authentieke bromfietsen te laten herleven bij een ruimer publiek. Daarom organiseren ze vandaag ritten met Solexen op verschillende routes in de omgeving van Renswoude, Overberg, Leersum, Woudenberg, Veenendaal, Rhenen, etc.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht online op http://solexverhuurscherpenzeel.nl/?pagina=contact, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimum leeftijd 21 jaar. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Solex verhuur scherpenzeel