Oosterhout: manicure met handmassage, naar keuze incl. gellac of paraffinepakking bij Spa Savannah

Tot 50% korting.
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Net als ‘genoeg’ eten tijdens het kerstdiner en tijdens een grauwe dag naar buiten gaan zonder regenjas draait het bij een manicure ook allemaal om dat fingerspitzengefühl. Wees bij de pinken na een manicure bij Spa Savannah.

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor een manicure met handmassage + nagelriemverzorging (waarde € 20)
  • € 14,99 voor een manicure met handmassage + nagelriemverzorging + gellac (waarde € 30)
  • € 19,99 voor een manicure met handmassage + nagelriemverzorging + paraffinepakking (waarde € 40)

Je handen worden letterlijk onder handen genomen tijdens deze manicure. Allereerst worden ze gemasseerd om ze zo alvast klaar te maken voor het verzorgen van de nagelriemen. Naar keuze worden je nagels gelakt met speciale gellac. Deze lak is dikker dan normale nagellak en blijft over het algemeen langer zitten. Als klap op de vuurpijl kan je ook nog kiezen voor een paraffinepakking. Je handen krijgen dan eerst een peeling zodat de crème beter wordt opgenomen. Daarna worden je handen ondergedompeld in een warm paraffinebadje waarna ze worden ingepakt met plastic en een stoffen badstofhandschoen. Na afloop zal je merken dat je handen zijdezacht zijn geworden.

De manicure met handmassage en nagelriemverzorging en/of paraffinepakking is inclusief nagels lakken.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0162 85 30 09, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spa Savannah


Bij Beauty Relax Spa Savannah in Oosterhout - op 9 autominuten van Breda - vind je een veelheid aan weldadige behandelingen onder één dak: diverse verzorgende schoonheids- en gezichtsbehandelingen, massages, permanente make-up, fillers en haarbehandelingen. Wie een kleurtje wil - of die juist probeert te verliezen - kan naar de zonnebank of de tanden laten bleken. Ook aan de voetjes wordt gedacht want je kan hier terecht in een heuse voetspa. En in de nagelstudio kan je bijvoorbeeld terecht voor een manipedi. Spa Savannah organiseert bovendien met alle liefde Lady's days en -nights, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Spa Savannah

Salon, Nagelstudio, Manicure
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.