sluit
V-Day

Spa Savannah

Harmoniestraat 8, Oosterhout

Dermapen Microneedling-therapie: huidverbeterende behandelingen bij Spa Savannah in Oosterhout

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 20
Promotiecode BEAUTY25. Eindigt 6-2.
Code toepassen

In een Notendop

Met vibrerende micronaaldjes worden er minuscule kleine gaatjes in de huid geprikt, om het natuurlijk herstelproces in gang te zetten.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
J
jolanda
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 27, 2022
Super mooi resultaat!
F
F
6 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 7, 2022
netjes ontvangen, Ook heel kundig de behandeling gedaan, Daar om wat bij geboekt een behandeling. Moet nog even afwachten hoe het verder ontwikkelt.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 7, 2022
Zeer prettig
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 7, 2022
Binnen een half uur waren mijn wimpers geplaatst door de eigenaresse van Spa Savannah, tevens een hele lieve vrouw. Over vakmanschap gesproken, ze zitten prachtig!
P
Patricia
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 13, 2022
Heel fijn en vriendelijk behandeld 😊👍🏻
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Net als een magnetronmaaltijd kan je huid ervan opknappen als je er subtiel hier en daar wat gaatjes in prikt en ziet het er daardoor meteen eetbaarder uit. Haal een gezond toetje bij Spa Savannah met Dermapen Microneedling-therapie.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 1x Dermapen Microneedling-therapie voor het hele gelaat (waarde € 195)
  • € 69,99 voor 2x Dermapen Microneedling-therapie voor het hele gelaat (waarde € 390)
  • € 99,99 voor 3x Dermapen Microneedling-therapie voor het hele gelaat (waarde € 585)

Met vibrerende micronaaldjes worden er minuscule gaatjes in de huid geprikt, waardoor het natuurlijk herstelproces van je huid in gang gezet wordt. Onder het zichtbare huidoppervlak kan hierdoor nieuw bindweefsel worden aangemaakt. Doel is dat je huid hier steviger en gladder van wordt en dus zuiverder oogt. De behandeling kan ingezet worden tegen fijne lijntjes, rimpels, acné-littekens, littekens van andere aard, pigmentstoornissen, grove huidstructuur en vergrote poriën. Het resultaat is doorgaans na zo’n 2-4 weken zichtbaar. Wanneer je kiest voor meerdere behandelingen, is het dus raadzaam om deze met tussenpozen van 2-4 weken te ondergaan. Gemiddeld zijn er vijf à zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 016 285 3009, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spa Savannah

Bij Beauty Relax Spa Savannah in Oosterhout - op 9 autominuten van Breda - vind je een veelheid aan weldadige behandelingen onder één dak: diverse verzorgende schoonheids- en gezichtsbehandelingen, massages, permanente make-up, fillers en haarbehandelingen. Wie een kleurtje wil - of die juist probeert te verliezen - kan naar de zonnebank of de tanden laten bleken. Ook aan de voetjes wordt gedacht want je kan hier terecht in een heuse voetspa. En in de nagelstudio kan je bijvoorbeeld terecht voor een manipedi. Spa Savannah organiseert bovendien met alle liefde Lady's days en -nights, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.